Ergin0737' Alıntı:bayramda geldim.aklıma geldiniz ama vakit olmadı gelen gidende
iroqua' Alıntı:Kusuruma bakmayın lütfen çokta alakası olmayan bir konu başlığının altına yazıyorum, başka bir yere daha yazmıştım ama pek dikkat cekemedim bende hilux almayı kafaya koydum şuan için bütcemi ayarlamaya calışıyorum forum kirliliği olmaması içinde buraya yazdım , benim sorum şu 1990 - 1996 model 2.8 standart kazası belası olmayan 150.000 - 300.000 km de bir hilux için en fazla ne kadar para verilmeli, gerçi şuan 2. el arac piyasası oldukca yüksek, araç almak için uygun bir zaman değil ama , eğer üst limiti bilirsem bütcem az cok bu rakama yaklaştığında internette ilan bırakabilirim diye düşünüyorum
Saygılarımla.
[/quote
selam inşallah dilediğiniz araca en kısa zamanda sahip olursunuz.tavsiyede edrim.bahsettiğiniz şartlardaki bir hilux ü bulmak oldukça zor diye düşünüyorum.fiyat olarakta alt limit 20 ile 25 arasıdır diye düşünüyorum.saygılar.
kaptan_11' Alıntı:gercektende hilux bulmak cok zor 20 yi gözden cıkardım artık sabırla bekliyeceğiziroqua' Alıntı:Kusuruma bakmayın lütfen çokta alakası olmayan bir konu başlığının altına yazıyorum, başka bir yere daha yazmıştım ama pek dikkat cekemedim bende hilux almayı kafaya koydum şuan için bütcemi ayarlamaya calışıyorum forum kirliliği olmaması içinde buraya yazdım , benim sorum şu 1990 - 1996 model 2.8 standart kazası belası olmayan 150.000 - 300.000 km de bir hilux için en fazla ne kadar para verilmeli, gerçi şuan 2. el arac piyasası oldukca yüksek, araç almak için uygun bir zaman değil ama , eğer üst limiti bilirsem bütcem az cok bu rakama yaklaştığında internette ilan bırakabilirim diye düşünüyorum
Saygılarımla.
[/quote
selam inşallah dilediğiniz araca en kısa zamanda sahip olursunuz.tavsiyede edrim.bahsettiğiniz şartlardaki bir hilux ü bulmak oldukça zor diye düşünüyorum.fiyat olarakta alt limit 20 ile 25 arasıdır diye düşünüyorum.saygılar.
orjinal bir araç bulmak belki biraz zor olacak hatta çok çok zor biraz kendinize kolaylık sağlarsanız yani orjinal yerine full bakımlı gibi biraz daha kolaylarsınız diye düşünüyorum.iroqua' Alıntı:gercektende hilux bulmak cok zor 20 yi gözden cıkardım artık sabırla bekliyeceğiz
fissek' Alıntı:bayılıyorum şu görüntüye Allahım benim şu idaellerim için bir yol göster (Amin)endüstri' Alıntı:recep bey aracınızın arkadan çekilmiş fotosu varmı...
[/quot
[attachment=1]