KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ağzım açık izledim fotoları Şaşırdım kaldım hatta ,çizgifilm karesinden fırlamış gibi
Malzeme çeşitliliği bir kenara sizin yaptığınız işçilik,yolcu otobüslerindeki açılan kapı sistemi biryana o kapı kolu kimbilir hangi akla hayale sığmayan aktarmalarla kapıyı kitliyordur
hatta hatta teybin üzerine yerleştirdiğiniz (sanıyorumki cub) gösterge saati herşeyiyle mükemmel bence
Sizin gibi insanların böyle birşeyler yaptıklarını gördükçe mutlu oluyorum,daha ne cevherler vardır sizde zamanla onlarıda görürüz inşallah
Yusuf Bey Merhaba.
Evet İçerisindeki gösterge cubların göstergesi su deposunun göstergesi için cup digital benzin gostergesi kullanmak amacı ile koymuştum. Vites göstergelerinede uzaktan bağlaya bilecegim 4 adet olta baglamayı düşünüyordum.
arkaya koyduğum su deposu (131 şahin benzin deposu)
Evyem ise Anamın artık kullanmadığı Emaye tencere kulplarını kesip taktım
Çamurluklar dikkatinizi çektimi. 1 Adet Dorse Çamurluğunu 4 e böldüm
Su deposunun içindeki devir daim motoruda mazot aktarım pompası
Bu arada bu yaptığı karavanımı emeğimi sattım. Çünkü ikinciye başladım,
ama ikinciyi yapmak daha zor geldi bana hep ikilemeye düşüyorum şöylemi yapsam boylemi yapsam gibi
Mazot aktarım motoru iyi fikir,yakıt depoları daha önce benimde aklıma gelmişti daha sonra tuvaletlerde kullandığımız sifon depolarına dahi gitmişti aklım
Olta alarım fikriniz herhalde benim aklıma gelebilecek son nokta ama sizin daha çooook çılgın fikirleriniz vardır eminim
Kimsenin aklına dahi gelmeyecek malzemeleri kullanarak çok güzel birşey çıkarmışsınız ortaya ellerinize sağlık
Eğer fikir verecek birşeyler ararsanız buradanda bakabilirsiniz,ama gofrajlı alüminyumu örnek almayın Teardrop Trailer YUMU: 01.01.2015
Kolay gelsin