Honda Eğitim Merkezi gerçek anlamda iyi yetişmiş hocalar tarafında eğitimin verildiği bir yer..Vitesli motorla eğitim verilmese bende katılmayı çok istiyorum..Benim Scooter'ım var. Yalnız ilk başlayan kişilerin en fazla 150 ile yol katetmesi gerekir yapılan yanlışları minumuma indirgemek için..Motor olarak asi bir model değilde kıullanabileceğimiz hem ebat, hemde kullanım amacını içerecek küçük cc'li motor en ideali olucaktır..2 sene sonra yavaş yavaş cc'ler yükselebilir...
Kazasız sürüşler dilekleriyle.....
Hade hanım çok doğru söylüyorsunuz.Scooter çok uygun hele İstanbul trafiğinde
Honda ve diğer eğitim veren yerlere devam ederek ilk motor olarak F650 almayı düşünüyorum niyetim uzun yol yapmak.
Yanlışmı düşünüyorum tam emin değilim
Ekrem Arkadaşım,
Bence yanlış çünki, küçük hacimli motorlar herzaman riski en aza indirger..Malesef bazı kesimlerce motorun taşıt bile sayılmadığı trafikte resmen savaş yaşanıyor..Acemi olmak ve ilk başlangıç için yüksek hacimli motor. Sonu hiçte iyi olmayan sonuçlar getirebiliyor...Önce kısa mesafe sonra uzun ..
Kazasız bol sürüşler.......
Benim katıldığımda düşenler oldu,herhangi birşey olmadı.Zaten motordaki koruma demirleri normalden daha geniş ne uzun bu yüzden düşülse bile bacaklarda sıkışma olmuyor
Onu anladım ama benim demek istediğim ; yan yatırma esnasındaki motorda bi hasar oluştu diyelim . O zaman ne oluyo parasını senden talep ediyolarmı yoksa olur böyle şeylermi diyolar
miklagard, bence doğru yaparsın.Hatta ben GS1 eğitimine birdaha katılacağım birtakım aksilik yüzünden motor alamadım.5 aydır motor kullanmıyorum.Unutmamak için tekrarlamayı düşünüyorum
Motorsiklet de sonuçta araba,matbaa makinası,yada tren diyelim farketmez....Sonuçta bir makina ve onunla geçirdiğiniz saatler yani deneyiminiz arttıkça işler kolaylaşacaktır.İlk motorum honda cbr125'ti ve öğrenmeye okadar istekliydim ki kendimi sabah sıkışık trafikte hiç durmadan yol alırken buldum motoru aldıktan bir ay sonraTrafiğe kapalı alanda hızlanma,yavaşlama,manevra testleri yaparsanız ani durumlarda şartlı refleksleriniz gelişecek ve hiç düşünmeden otomatikman tehlikelerden sıyrılabileceksiniz.Herkese iyi sürüşler...Saygılarımla,Ümit....