KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arsal kardeş aracın tekrar hayırlı olsun seningibi inançlı bir kardeşe nasip oldugu için mutluyum ailenle mutlu gunlerde kazasız belasız kullan bol çamurlu geziler
Hüdaverdi hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun İnşallah.Aracı aldığınız Mehmet abi harikadır dediğiniz gibi.Geçen hafta 18 araç bahara merhaba gezisi ve fidan dikme etkinliği yaptık Mehmet abilerle.O düzgün arabası düzgün Maşallah demek kalıyor bize.
Hüdaverdi hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun İnşallah.Aracı aldığınız Mehmet abi harikadır dediğiniz gibi.Geçen hafta 18 araç bahara merhaba gezisi ve fidan dikme etkinliği yaptık Mehmet abilerle.O düzgün arabası düzgün Maşallah demek kalıyor bize.
Allah utandırmasın inşallah araca sağlıkla binmek nasip olur. Gerçekten Allah Mehmet Bey'den razı olsun. Ben kendine duacıyım. İnşallah Allah kendine daha iyilerini verir.
Bu arada Mehmet Hocam ben balık mevsimini açtım .
(laf aramızda balıklar daha mevsimi açmamışlar ;D )
Cumartesi günkü balık maceramız fotolarını kendisi de doğaya aşık ve av,balık merakı olan Alican arkadaşımız çekti. Galiba kendisine de virüs bulaştı :
Sonra pazar günü sabah biraz geç kalkarak da olsa belki av mevisimi açıldığından haberi olan başka balıklar bulurum ümidiyle farklı bir yere gideyim dedim.
Bu sefer vurdum kendimi tek başına dağlara...
(son iki resimde park ettiğim yere dikkat lütfen ileride önemi ortaya çıkacak)
Görüldüğü gibi yol hayli çamurlu ama neredeyse yolun 3/4 'ünü iki çeker kalanı da yüksek dört çeker ile rahat geldim. Aracım ile göle vardığımda hemen olta atma telaşı ile aracımı umursamadan park ettim . Aslında daha o zaman sinyal vermişti durmak için gazı kestiğimde hafif bir kayma ve pati oldu . Normalde devam etsem ya da sıcağına aracı geri alıp sağlam basan yere park etsem sorun yoktu ama....
Hani biraz üstteki mesajda yanlış park cezayı yemedim diye sevindiğim yer var ya asıl cezanın büyüğü kalkışta saklıymış. Araç ağır yer yumuşak eee dumuşuz geriden hız ile gelsek belki sorun yok ama süre geçtikçe kanımca araç da biraz batmış. Başladı bizim delikanlı pati yapmaya