Husky Çadıra Uyku Tulumu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TahaArif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,372

TahaArif

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
Yer
Ankara-Trabzon
4 mevsim ve fazla yüksek olmayan dağlarda kış kampçılığı yapmak istiyorum.Yazlık ekipmanlarda problem yok ancak kışlık uyku tulumu konusunda önerilerinize ihtiyacım var.Çadırım Husky Beast ve kaliteli bir malzeme almak istiyorum.
 

Etiketler
Ynt: Husky Çadıra Uyku Tulumu

eğer 500-750 tl lik bir bütçe varsa kaztüyü tulumlar tavsiye ederim. hem paket hacmi az hemde ağırlığı az.. ama daha düşük bütçe varsa husky nin anapurna modelini önerebilirim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Mesajlar
1,527,540
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

SON KONULAR



Geri
Üst