Incelikle nasil kamp yaptiginizi soylemelisinjz. Sirt cantama takip yol yuruyecegim ya da aracim var aracimla gidip kamp kuracagim gibi. 3 unun arasinda ciddi boyut ve agirlik farki oldugunu dusundugumden araba ile kamp yapacaksiniz diye tahmin ediyorum.
Evolite elegant ile ilgili birsey soyleyemeyecegim hic marka ile ilgili tecrubem olmadi.
Husky bird yesil su anda kullandigim ve cok sevdigim bir cadirim. 2 handikapi var.
Birincisi Cadirin zemin kismi saniyorum hafif olsun diye ince metaryelden yapilmis zaman zaman cadir altligi alsam mi diye dusunuyorum. Sert tasin uzerine matinizi koyarsaniz delinebilir.
Ikincisi ben 1.88 boyundayim ve o boydaysaniz cadir bir anda 1 kisilik ve 2 kucuk insanlik oluyor. Ama saniyorum 3 tane 1.75 lik insan icin yer var. Boyle garip ozelliklerinden dolayi bagliligim artiyor.
Bunlarin yaninda yagmur camur gecirmez 2 tane acilabilir kapin var biri bagaja biri cikica aciliyor ki bu cok onemli bir ozellik sicak gunlerde eger hafif ruzgar varsa cadirin ici hamam gibi olmuyor 2 kapiyi da ac ruzgar seni rahat ettirsin (sirf bunun icin alınır)
Ve tasimasi kurmasi cok kolay.
Arpenaz ilk cadirimin markasi. Materyali saglamdir huskyde soyledigim cadir altligini dusunmezsiniz adamlar kalin bir kumas kullanarak uretmis zaten. Ama huskye gore agirdir ve daha hacimlidir. Kurulumu husky kadar pratik olmayacaktir.