KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben genellikle yaz kampları için çok basit uyku tulumumla şu ana idare ediyorum ama şimdi kışın da dahil olmak üzere kamp yapmayı düşünüyorum. İnternette gezindikten sonra husky'nin bu monti modeli dikkatimi çekti.
Bünyem soğuğa dayanıklı olduğundan çok ekstrem ürünlere yönelmedim yani kış aylarında montsuz dışarı çıkan biriyim genelliklede soğuktan pek etkilenmem.
Acaba aranızda bu modeli kullanan var mı en azından bu sıcaklık aralığı olan bir tulum gezenbilirin bu aladağda falan düzenlediği kış kampı tarzı kış kamplarında beni idare eder mi ?
Ben genellikle yaz kampları için çok basit uyku tulumumla şu ana idare ediyorum ama şimdi kışın da dahil olmak üzere kamp yapmayı düşünüyorum. İnternette gezindikten sonra husky'nin bu monti modeli dikkatimi çekti.
Bünyem soğuğa dayanıklı olduğundan çok ekstrem ürünlere yönelmedim yani kış aylarında montsuz dışarı çıkan biriyim genelliklede soğuktan pek etkilenmem.
Acaba aranızda bu modeli kullanan var mı en azından bu sıcaklık aralığı olan bir tulum gezenbilirin bu aladağda falan düzenlediği kış kampı tarzı kış kamplarında beni idare eder mi ?
bu tulum 0 derece konfor değerine sahipki onuda husky kendi sitesinde yazmış - değerlendirmeyi ona göre yapmak lazım- Çadır içi ve dışı yaklaşık 10 derecelik bir fark olduğunu düşünürsek kışın gittiğinizde hava sıcaklığı sabaha karşı -10 olursa problem yok, daha da düşerse üşüyebilirsiniz. Ama bu arada ağırlığı ve sıkıştırılabilirliği göz ardı etmemenizi öneririm.
BENDE BU URUN VAR.5-6 senedır kullanıyorum.ınanın cok kalıtelı ve dayanıklı bır urun.husky kendını kanıtlamıs bır marka.-10 derecede ıcınde sadece boxerla yattım. kesınlıkle tavsıye ederım.tek sorun ıcınde rahat hareket edememem.genelde ustume yorgan nıyetıne ortuyorum.
BENDE BU URUN VAR.5-6 senedır kullanıyorum.ınanın cok kalıtelı ve dayanıklı bır urun.husky kendını kanıtlamıs bır marka.-10 derecede ıcınde sadece boxerla yattım. kesınlıkle tavsıye ederım.tek sorun ıcınde rahat hareket edememem.genelde ustume yorgan nıyetıne ortuyorum.
İçinde hareket etme bakımından Husky ruby'i aldım bende expandability dedikleri tulumun genişlemesi ile alakalı bişeymiş ve ruby'de var içinde istediğiniz gibi yatabiliyorsunuz...
daha oncede soylemıstım cocukların kısın evde yatarken gıydıgı uyku tulumu gıbı yapmazlarkı.ıstedıgım gıbı terste yatabılırım kollarımı bacaklarımı rahat rahat saga sola acabılırım.vardır mutlaka bır sebebı ama anlamıs degılım..
tam olarak bu degıl aynı mantıkta ama ayaklarıda kolları gıbı olan.. ah bıde ayak kısmı ayrı olsaymıs kesın alırdım. 1500 lıra nekıııı...
sızler rahat bır gece gecırebılıyormusunuz merak edıyorum valla.oranız buranız olur olmadık yerlerınız kasınmıyomu hıc.gercısorun bende olabılır.en son mr cektırmek ıcın mezar gıbı alete gırınce 10 sanıye dayanabılmıstım.sonra cıkarın benıı dıye yırtındım.bana gore hıc rahat degıl mumya tıpı tulum.ama baska tıpıde yok zaten