Husky Uyku Tulumu Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan the north face Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,878
Yer
İstanbul
Merhaba,

Ben genellikle yaz kampları için çok basit uyku tulumumla şu ana idare ediyorum ama şimdi kışın da dahil olmak üzere kamp yapmayı düşünüyorum. İnternette gezindikten sonra husky'nin bu monti modeli dikkatimi çekti.

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=31&alt_kat_id=195&id=3749

Bünyem soğuğa dayanıklı olduğundan çok ekstrem ürünlere yönelmedim yani kış aylarında montsuz dışarı çıkan biriyim genelliklede soğuktan pek etkilenmem.

Acaba aranızda bu modeli kullanan var mı en azından bu sıcaklık aralığı olan bir tulum gezenbilirin bu aladağda falan düzenlediği kış kampı tarzı kış kamplarında beni idare eder mi ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Etiketler

Ynt: Husky Uyku Tulumu Hakkında

the north face' Alıntı:
Merhaba,

Ben genellikle yaz kampları için çok basit uyku tulumumla şu ana idare ediyorum ama şimdi kışın da dahil olmak üzere kamp yapmayı düşünüyorum. İnternette gezindikten sonra husky'nin bu monti modeli dikkatimi çekti.

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=31&alt_kat_id=195&id=3749

Bünyem soğuğa dayanıklı olduğundan çok ekstrem ürünlere yönelmedim yani kış aylarında montsuz dışarı çıkan biriyim genelliklede soğuktan pek etkilenmem.

Acaba aranızda bu modeli kullanan var mı en azından bu sıcaklık aralığı olan bir tulum gezenbilirin bu aladağda falan düzenlediği kış kampı tarzı kış kamplarında beni idare eder mi ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

bu tulum 0 derece konfor değerine sahipki onuda husky kendi sitesinde yazmış - değerlendirmeyi ona göre yapmak lazım- Çadır içi ve dışı yaklaşık 10 derecelik bir fark olduğunu düşünürsek kışın gittiğinizde hava sıcaklığı sabaha karşı -10 olursa problem yok, daha da düşerse üşüyebilirsiniz. Ama bu arada ağırlığı ve sıkıştırılabilirliği göz ardı etmemenizi öneririm.

the north face' Alıntı:
Peki hiç husky kullanan varmı uyku tulumu için önerir misiniz...

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=31&alt_kat_id=195&id=3181

BENDE BU URUN VAR.5-6 senedır kullanıyorum.ınanın cok kalıtelı ve dayanıklı bır urun.husky kendını kanıtlamıs bır marka.-10 derecede ıcınde sadece boxerla yattım. :smiley: kesınlıkle tavsıye ederım.tek sorun ıcınde rahat hareket edememem.genelde ustume yorgan nıyetıne ortuyorum.

http://www.atlaskamp.com/husky-guty-uyku-tulumu-10-c/

Bende bu uyku tulumunu almayı düşünüyorum iki tanesi birleştirilebilir olmasından dolayı.deneyen varsa paylaşabilir mi teşekkürler.

PIKACU' Alıntı:
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=31&alt_kat_id=195&id=3181

BENDE BU URUN VAR.5-6 senedır kullanıyorum.ınanın cok kalıtelı ve dayanıklı bır urun.husky kendını kanıtlamıs bır marka.-10 derecede ıcınde sadece boxerla yattım. :smiley: kesınlıkle tavsıye ederım.tek sorun ıcınde rahat hareket edememem.genelde ustume yorgan nıyetıne ortuyorum.

İçinde hareket etme bakımından Husky ruby'i aldım bende expandability dedikleri tulumun genişlemesi ile alakalı bişeymiş ve ruby'de var içinde istediğiniz gibi yatabiliyorsunuz...

abı 110 kıloyum ıcıne gırıp fermuarıda cekınce tabuttaymısım gıbı hıssedıyorum elımı kolumu ayagımı oynatamıyorum.ben delı yatan bırıyım.bana gore degılmıs uyku tulumu.o yuzden ustume yorgan nıyetıne ortuyorum.

daha oncede soylemıstım cocukların kısın evde yatarken gıydıgı uyku tulumu gıbı yapmazlarkı.ıstedıgım gıbı terste yatabılırım kollarımı bacaklarımı rahat rahat saga sola acabılırım.vardır mutlaka bır sebebı ama anlamıs degılım..

mesela yap boyle bırsey kolları ayakları kapat bıde kapşon oldu bıttı . :smiley: ama hıc bır fırma yapmadıgına gore var bı bıldıklerı.. acaba ne olabılır sızce

uyku tulumu.JPG

Sayın pikacu bunun nedeni tam emin olmamakla beraber ısının yayılmasını onliyerek içeride sıcak hava birikmesini saglamaktır kanımca.

Böyle bir şeyden mi bahsediyorsunuz?

Fiyatı : 925,00 TL +KDV
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=31&alt_kat_id=198&id=5326#sekme

[attachment=1]

-45230355.jpg

tam olarak bu degıl aynı mantıkta ama ayaklarıda kolları gıbı olan.. ah bıde ayak kısmı ayrı olsaymıs kesın alırdım. 1500 lıra nekıııı... :p

sızler rahat bır gece gecırebılıyormusunuz merak edıyorum valla.oranız buranız olur olmadık yerlerınız kasınmıyomu hıc.gercısorun bende olabılır.en son mr cektırmek ıcın mezar gıbı alete gırınce 10 sanıye dayanabılmıstım.sonra cıkarın benıı dıye yırtındım.bana gore hıc rahat degıl mumya tıpı tulum.ama baska tıpıde yok zaten :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR