HYMER CAMP 46

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fuoco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,114
Ynt: HYMER CAMP 46

Harika bir motokaravan,

Güzel günlerde kullanmanız dileklerimle.

Etiketler
camp hymer

Ynt: HYMER CAMP 46

Karavanınızla, güzel günlerde, çok güzel geziler yapmanızı dilerim.
Alpaslan

Ynt: Hymer Camp 46

bu karavanın ilanı hala duruyor bende bakıp ne kadar temiz diyorum hayırlı olsun,sakıncası yoksa ne kadara aldınız,birde böyle bir karavanın fiyatı ortalama ne olmalı?

Güzel günlerde keyifli geziler yaparsınız inşallah.
Güzel kotunmuş temiz bir karavan, güle güle kullanın.

emperor03' Alıntı:
bu karavanın ilanı hala duruyor bende bakıp ne kadar temiz diyorum hayırlı olsun,sakıncası yoksa ne kadara aldınız,birde böyle bir karavanın fiyatı ortalama ne olmalı?
Karavanın sahibi hala benim ve hala temiz olarak ilanda
Bu tür,orjinal ve temiz karavan için olması gereken fiyat ilandaki fiyat ve makul olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim

Teşşekkür ederim iyi dilekleriniz için herkese

fuoco' Alıntı:
Bu tür,orjinal ve temiz karavan için olması gereken fiyat ilandaki fiyat ve makul olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim
konuyu okuyunca satanın siz olacağınız hiç aklıma gelmemişti,hayırlı satışlar diliyorum o halde.

fuoco' Alıntı:
Teşekkür ederim
Karavanınızı satmaya çalıştığınızı başında söylemeliydiniz. Bu kadar kişi karavanınızı tanıttığınızı düşünerek güle güle kullanın diye mesaj yazdı. İyi satışlar...

1 Karavanımı satmaya çalıştığımı söylemedim ilanı gören bir arkadaş söyledi.
2 Evet ben gerçekten karavanımı tanıtmıştım
3 İnsanların iyi dileklerde bulunmaları gayet normal
4 Konun açıldığı ilk tarihe bakarsanız benim dün ne amaçla cevap yazdığımı anlarsınız (MART 2013 ilk sayfa)
Teşekkürler

fuoco' Alıntı:
4 Konun açıldığı ilk tarihe bakarsanız benim dün ne amaçla cevap yazdığımı anlarsınız (MART 2013 ilk sayfa)
Kusura bakmayın, ilk sayfaya baktım 7 Mart, sona baktım 13 Mart. Aralara da bakmıştım halbuki. Sanki aynı yılın devamıymış gibi tarihler devam ediyor. Yıla dikkat etmemişim, 2014 olarak algıladım, tekrar kusura bakmayın. :