KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu karavanın ilanı hala duruyor bende bakıp ne kadar temiz diyorum hayırlı olsun,sakıncası yoksa ne kadara aldınız,birde böyle bir karavanın fiyatı ortalama ne olmalı?
bu karavanın ilanı hala duruyor bende bakıp ne kadar temiz diyorum hayırlı olsun,sakıncası yoksa ne kadara aldınız,birde böyle bir karavanın fiyatı ortalama ne olmalı?
Karavanın sahibi hala benim ve hala temiz olarak ilanda
Bu tür,orjinal ve temiz karavan için olması gereken fiyat ilandaki fiyat ve makul olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim
Bu tür,orjinal ve temiz karavan için olması gereken fiyat ilandaki fiyat ve makul olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Karavanınızı satmaya çalıştığınızı başında söylemeliydiniz. Bu kadar kişi karavanınızı tanıttığınızı düşünerek güle güle kullanın diye mesaj yazdı. İyi satışlar...
Karavanınızı satmaya çalıştığınızı başında söylemeliydiniz. Bu kadar kişi karavanınızı tanıttığınızı düşünerek güle güle kullanın diye mesaj yazdı. İyi satışlar...
1 Karavanımı satmaya çalıştığımı söylemedim ilanı gören bir arkadaş söyledi.
2 Evet ben gerçekten karavanımı tanıtmıştım
3 İnsanların iyi dileklerde bulunmaları gayet normal
4 Konun açıldığı ilk tarihe bakarsanız benim dün ne amaçla cevap yazdığımı anlarsınız (MART 2013 ilk sayfa)
Teşekkürler
Kusura bakmayın, ilk sayfaya baktım 7 Mart, sona baktım 13 Mart. Aralara da bakmıştım halbuki. Sanki aynı yılın devamıymış gibi tarihler devam ediyor. Yıla dikkat etmemişim, 2014 olarak algıladım, tekrar kusura bakmayın. :