artan fiyatlar karşısında uygun fiyatlı aldığınız karavana sonradan eklemeler yapabilirsiniz bu durumda alırken bazı özel opsiyonlardan fedakarlık ederek alım maliyetini düşürmüş olursunuz örnek olarak güneş enerji sistemi ısınma sıcak su tente vb. gibi donanımlar genelde yüksek maliyetli oluyor.
merhaba,
bütçeniz yeterli olsa bile may karavan alırken dikkatli olmanızı tavsiye ederim, biz aldık, aldıktan sonra solar sistem ve başka ilaveler de yaptıktan sonra artık değiştirmek başka bir tane satın almak ya da iade edip paramızı geri almamız zor oldu ve öyle kullanmaya devam etmek zorundayız şimdilik,,,,,ama memnun olmadığımız hususlar çok fazla oldu ve gösterdikleri muamele enteresan,
herkesin memnunuz dediği bu firma sahibi ünü iyi olan bu markadan bize nasıl böyle eksikli gedikli paslı ve kırık malzemeli bir karavan teslim edildi anlayamadık bir türlü,
şikayetlerim aşağıda okuyup fikir sahibi olabilirsiniz,
bazı kimseler diğer karavan firmalarının yaptığı karavanlara göre daha kaliteli ve iyi olduğunu belirtiyorlar, başka firmaların ürünleri hakkında bir şey diyemem,,,
bu sorunları şikayetçi olmaya layık bulmayan başka kimseler de oldu, hem sıfır ürün alıyoruz diye satın alıp ta hem de hatalı, eksik kırık dökük paslı malzemeli ürün alacağız, bu ne tür bir mantık , burası da karışık, ben bu görüşü de anlayamıyorum
insanlarımız hep iyi yönleri bahsedip övüp eksik ve hatalı yonleri genellikle paylaşmıyorlar, bence gerçekçi olmak lazım, neyse o.
şikayetim banyodan su sızıntısı diye başlıyor ama sadece su sızıntısı değil, devamında çok detay bulunmaktadır,
Video: https://youtu.be/FMU5rQ2TzrY
sadece 1 örneği sözlü olarak ekleyeyim, aldığınız karavanın yatağında uyumaya başlamadan önce kılıflarını çıkartıp süngerlerini kontrol etmeyiihmal etmeyin,,,,,,,,benim karım titiz biridir önce bir yıkayalım öyle kullanmaya başlayalım düşüncesi ile kılıfları yıkamak amacıyla çıkardı, bir de ne görelim içindeki süngerler PARÇA PARÇA çıktı. Kimin aklına gelir böyle bir şey. Bildirdik apar topar yenilerini gönderdiler kargoyla bu iyi bir şey ama buradan hiç kontrol diye b,r şey olmadığı anlaşılıyor örneğin....Kumaşlar yıkanınca çektiği için süngerleri artık kılıflara sıgdıramadık o da ayrı bir sorun oldu vs vs vs
Saygılarımla,
Tamer İçel
May Karavan için yazılan 'May Karavan 3600 de Banyodan Su Kaçağı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da May Karavan hakkında şikayet yazmak için tıklay...