ibrice liman restoranı kapanmış bilgisi olan varmı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcivankurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,027

bahcivankurt

Kamp III
Yer
balıkesir
arkadailarım birkaç gün önce edindiğim bilgiye göre ibrice limanındaki(keşan,edirne)restoran kapanmış bu konjuda bilgisi olan varmı acaba sebebi nedir

DSC00767.jpg

Etiketler
Ynt: ibrice liman restoranı kapanmış bilgisi olan varmı

ibrice liman restorantı genelde kışın iş yapmadıkları aylarda kapatırlar ama ilk baharda açarlar

uğur bey ben farklı bir bilgiedinmiştim onu merak ediyorum.yerel yönetim ve işletmeci arasında sorun varmış.mahkemelikn olmuşlar galiba.zaten işletmesi kötüydü iyi ellerde olması gerekir bence orası harika bir yer ve herzaman açık olmalı ve ekstra hizmetleri de olmalı.yazın yoğun oluyor ve oraya gelenmlere farklı alternatifler sunmalı eğlenceli faaliyetler düzenlemeli vs vs etrafın da temiz olmalı bence tabi

ibrice liman restorantı pek ustune düşülen bir yer değil çünkü sadece yazın iş yapabilmekte kısın zaten oraları terk edilmiş kasaba gibi oluyor hatta ibrice mecidiye erikli yayla enez de sezon 2 aydır sezonun kısa olmasından dolayı buralara pek yatırım yapılmıyor. o çevrede yaz kış açık olan erikli sahilde işçimen otel ve mecidiye köyünden ibrice limanına giderken sağda sığınak otel var yaz dönemlerinde bu otellerin çeşitli aktiviteleri oluyor

uğur bey ben oraları kısmen de olsa biliyorum hatta yazın sığınakta kalmak istemiştim ama sanırım tipimi beğenmediler ki yer yok deyip geçiştirdi.oysa kız arkadaşım o esnada dalış yapıyordu ve insan nezaketen de olsa uygun bir açıklama yapar.ben gerçekten oraları çok seviyorum ve bişeyler yapılmasını istiyorum.sezon kısa kabul ediyorum ama güzel faaliyetler olursa bence kısa veya uzun önemi yok insanlar gelirler.siz liman restoranında güzel bir balık yiyemezseniz çevre kirli alınan hizmet de kötü olursa kimse gelmez tabi.birde eriklide yediğim kazık var ki unutamam.ilk defa gittiğim için kahvaltı yapacak bir yer aradım ve dışardan güzel sayılabilecek bir yere gittim ama gelen kahvaltı tabağı ve alınan fahiş fiyat kesinlikle orantısızdı.halbuki oralarda yetişen pembe domates taze salatalık maydanoz taze yumurta ama haşlanmamış ve güzel ince belli bardakta bir çay vermek çokmu zor.illa piknik bal piknik yağ vs gibi hazır ürünleri kullanmak bence basite kaçmak oluyor.neyse umarım ilerde daha güzel yerler veya daha güzel işletmeciler bu konuya el atar saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR