İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emre74 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,483

emre74

Kamp I
Mesajlar
181
Tepkime Puanı
1
Arkadaşlar merhaba
Bana ci 6 için on ve arka koltuk talimi lazımdır. Kendi koltukları hasattir.elinde olan varsa lütfen yardımcı olunuz.
Ci 6 aracının altından üstünden wurth un en kaliteli puturleri ile puturlettim.taban saçını komple yeniledikten sonra puturlendi. Şimdi ise araca taban döşemesi yaptırıp yaptırmamakta kararsizim. Döşemeciler çok para istiyor.ayrica keçe üstüne muşamba seriyorlar. Sadece bildikleri bu.zivtli kağıt falan bahsediyorlar. Motorun sicagini ve sesini içeri almak istemiyorum. Ben bu döşeme malzemelerinu nerden temin edebilirim. Elim bu islere yatkindir. Kendim yapabilirim.fakat nasıl yol izlemeliyim Ve koltukları nasıl yapmalıyım. Lpg tankini nereye koyabilirim ci 6 da.?

İlginiz için tskkurler simdiden
 

Etiketler
döşeme
Ynt: İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim

Ben aracimdaki koltuklari sifir bestop almayi dusundugum icin satmayi dusunuyorum istanbuldaysaniz konusabilirz.

644b2728c70b4b8f52bd6f59a71883a6.jpg
 

Ynt: İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim

Bu arada taban dosemesi yaptirmamaniz tabanda su birikmemesini saglar ve uzun vadede taban sacinin daha saglikli olmasini saglar.

Ben ozellikler taban dosemesi yaptirmadim, 5 kat putur var ic kisimda ve cok memnunum. Istedigim gibi aracin icini yikayabiliyorum
 

Ynt: İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim

Fiyat olarak ne istiyorsunuz ercan bey nakit olarak
 




Ynt: İç Döşeme Koltuk İhtiyacı Ve Yalitim

Ercan'a katılıyorum,iyi bir noktaya temas etmiş.Bu araçlarda kaporta sacının en büyük düşmanı taban döşemeleri." Açık yaraya kurt düşmez" lafını unutmayın.Yaptıracağınız her hangi bir döşeme mutlaka tabanda nemi muhafaza edecek ve sacı çürütecektir.Bir diğer detay ise; ek yerlere silikon vb malzeme çekilmesi.Kısa süre sonra bu malzemelerde bünyesindeki sıvıyı attıkça yapıştığı yüzeyden ayrılmaya başlıyor.Bu durum önceleri pek anlaşılmıyor ve bu arada alt kısma işleyen su ve rutubet orada hapsediliyor.Zaten biryerinden tutup , çekerseniz bağışlayın, don lastiği gibi yerinden çıkıp uzayarak ele geliyor.
Zımpara veya kumlatma sonrası çinko fosfat esaslı bir astar ve aynı esaslı ara kat ardından iyi bir pütür çalışması yapıp üzerine döşeme uygulamadan bırakmak en iyisidir derim.
 

Ynt: İç Döşeme Koltuk İhtiyacı Ve Yalitim

Abi katılıyorum ve pütür şart diyorum :smiley: Abi hele plastik pütürler var , valla plastik döşeme gibi süper duruyor , işlevsel ve uzun yıllar garanti veriyor.
 

Ynt: İç döşeme koltuk ihtiyacı ve yalitim

Ne marka o plastik putur dediğiniz. Benim bildiğim wurth ve ben 8 kutu kullandim
 

Ynt: İç Döşeme Koltuk İhtiyacı Ve Yalitim

Abi wurth'un var. Benim burdaki arkadaşım BASF kullandı. Daha doğrusu burda yapan arkadaşlar, gözümüzün önünde BASF kullandılar. Çok iyi sonuç verdi. Lakin maddi olarak külfetli. Bence daha uygun fiyata aynı sonucu verenlerde var.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Mesajlar
1,528,323
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst