Iğdır Grubu Gezilerimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,760
Ynt: Iğdır Grubu Gezilerimiz

byseyyah' Alıntı:
Tarık güzel gezi olmuş, bu arada grubunuz hayırlı olsun, devamını bekliyoruz...

teşekkürler amca bizi izlemeye devam edin pazara ne kaldı şunun şurasında

Etiketler

Her zaman takipteyim tarık. Seni izlemek bana zevk veriyor, selamlar...

oakkar' Alıntı:
Tarık gezilerinizi takip ediyorum benim yerimede eğlenip keyif al lütfen

şu an ığdır off-road grubu araçları genel bakımda bir aya kalmaz müthiş bir çıkış yapacaz inşallah bizi izlemeye devam edin ;D ;D
güneşin doğduğu yerden tüm dostlara selamlar

Sen rahat ol kardeşim takibindeyim inşallah kısa zamanda şu sıkıntılarımızı atlatır atlatmaz aranıza geliyorum banada 1 araçlık ve 5 kişilik çekirdek ailelik yer ayırmayıda unutma selamlar

oakkar' Alıntı:
Sen rahat ol kardeşim takibindeyim inşallah kısa zamanda şu sıkıntılarımızı atlatır atlatmaz aranıza geliyorum banada 1 araçlık ve 5 kişilik çekirdek ailelik yer ayırmayıda unutma selamlar

yerin hazır arabanın olup olmaması çok önemli değil hepinize yer var arabalarımızda

eveet uzun bir aradan sonra IĞDIR OFF-ROAD GRUBU olarak yine karşınızdayız. ilk önce gezenbilir ailesine aralık kaymakamımızın bir teklifi var o videoyu ekliyor ve yorumlarınızı bekliyorum. : ;D

http://www.dailymotion.com/video/xj4fbs_mehmet-fatih-cicekli1_sport

eveet uzun bir aradan sonra IĞDIR OFF-ROAD GRUBU olarak yine karşınızdayız. ilk önce gezenbilir ailesine aralık kaymakamımızın bir teklifi var o videoyu ekliyor ve yorumlarınızı bekliyorum. : ;D

http://www.dailymotion.com/video/xj4fbs_mehmet-fatih-cicekli1_sport

Arif Hüküm' Alıntı:
Tarık hocam,
Güzel gezi olmuş,fotolar için teşekkürler.

teşekkürler arif abi yakında bir etkinlik düzenleyip sizleride davet etmek istiyoruz bu konuda fikirlerinizi ve yormlarınızı bekleriz

Aslında en büyük sorunum zaman,işler biraz yoğun gidiyo,bu yaz bi yere kıpırdamam zor gibi.