Iğdır Off-Road Grubu Gezisi (07 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,116
Ynt: Iğdır Off-Road Grubu Gezisi (07 Ekim 2010)

Tempus' Alıntı:
Tarık böyle giderse sen birkaç ay sonra defenderin koltuğuna sığmıycaksın gittikce genişliyorsun sanki ;D ;D ;D

gerektiği zaman daralırız abi

Etiketler

Masşallah maşallah ne diym sevgili Tarık .. sezona güzel başlangıç.. zaten herhafta KIRATA birşeyler ekliyorsun... ;D
çok güzel bir gezi olmuş...
diğer yorumlarada yanıt vereceğim..

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Masşallah maşallah ne diym sevgili Tarık .. sezona güzel başlangıç.. zaten herhafta KIRATA birşeyler ekliyorsun... ;D
çok güzel bir gezi olmuş...
diğer yorumlarada yanıt vereceğim..

teşekkürler abi ekle ekle bitmez sonu yok bunun ama sonuna kadar gitmeye kararlıyım ömür yeterse

edaghan' Alıntı:
Tarık'çım, iyi geziyorsunuz da, sana motor ya da diğer bahsettiğin aksesuarlardan evvel bir arka diff kilidi lazım. Zamanı gelmiş.
Çok faydalı olacağı kesin olmasına kesin de .... helede arka kilit üstüne birde fotoğraftaki gibi patinaj yapamayacak,benimki gibi bir silverstone extrem filanda takarsa .. yine benim gibi haftada bir aks siparişide verir ;D

yok yok o kadar zorlamam olursada ne yapalım başa gelen çekilir

abi k gezme batarsınnnn bu gün çok şey kaçırdın söylüyeyim ;D ;D ;D

pardon link aşağıda

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64687.msg767902#msg767902

ata036' Alıntı:
pardon link aşağıda

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64687.msg767902#msg767902

Hani hatırlatmakta fayda var diye düşündüm... Giderken yolumuzu kaybetmeyelim değil mi?

Selamlar.

IĞDIR OFF - ROAD grubu olarak tüm dostlarımızın mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temeni ederiz.

ata036' Alıntı:
IĞDIR OFF - ROAD grubu olarak tüm dostlarımızın mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temeni ederiz.

KOCAELİ'den IĞDIR'a selamlar, tüm grubunuzun ve senin ve ayrıca bizi duyan tüm arkadaşların da bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım.

HAYIRLI BAYRAMLAR.

güneşin doğduğu yerden battığı yere selamlar teşekkürler

Tarık kardeş merhaba be KARS tan osman nasip se yakın zamanda araç alıp aranıza katılmayı istiyorum şu an araç araştırıyorum bölgemizde beraber zaman gecirecek arkadaşlar bulmak çok güzel benide aranıza kabul ederseniz tabiki selam ve sevgiler