iGo Yazılımlı Navigasyon Cihazı .

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan-arz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,808

metehan-arz

Kamp I
Yer
ankara
Cihazın yanında ; Araç Şarj Aleti ve Cam Sabitleyicisi verilecektir . Cihaz:Windows CE işletim sistemiyle cihazı mini bilgisayar olarak kullanabilme · Türkçe menülü ve Türkçe Sesli konuşma · Pürüzsüz akıllı GPS izleme ile yapılan 2D veya 3D harita görüntüleme animasyonlu kaydırma. · Araç ya da kamyon içerisinde veya yaya olarak sistemi taşıyabilir ve kullanabilirsiniz. · Seçtiğiniz hedefe göre isterseniz en kısa isterseniz en hızlı yolu hesaplar. · Hızınızı, hız sınırlarını, gideceğiniz mesafeyi ve kalan mesafe ve süreyi, tahmini varış saatinizi, bulunduğunuz yerin rakımını, koordinatlarını, geçtiğiniz yerin cadde sokak isimlerini kısaca bir yol bilgisayaraından çok daha fazlasını gösterme · Ne zaman yanlış bir dönüş yaparsanız, otomatik ve anlık rota yeniden hesaplanır. · Navigasyon kullanımı ekrandan ve sesli yanıt sistemi ile çok kolaydır. · Haritada hastane , yakıt istasyonu , otel, restoran gibi faydalı yerleri ekrandan izlemenizi ve istediğinizde en yakın olana yönlendirmeyi sağlar. · Geri vites kamerası bağlanabilme, · MP3 oynatıcı olarak müzik çalma ve FM Radyo · SD karta yükleyeceğiniz film ve klipleri tam ekranda seyredebilme · E-book özelliği ile txt formatında kitap, metin okuyabilme · Yüklediğiniz fotoğrafları izleyebilme istediğinizde dijital fotğraf çerçevesi olarak da kullanabilme ve daha fazlası.. Jelatini Üzerindedir ve SD Kart vardır . Ayrıca Ekranı 5" 'tir .
Resim: http://yfrog.com/j32885660620pj
Fiyat:225 TL .
0554-949-44-84

Etiketler
Ynt: iGo Yazılımlı Navigasyon Cihazı .

metehan arkadaşım merhaba ben didim den galip . dediğiniz şartla takaslayabiliriz. dediğim gibi satma sebebim burda anlayan birisi olmadığından ayarlarını kemndim beceremiyorum.istanbulda bir arkadaşıma gönderiyorum (bu işin piri)ama kargo parası inan yoruyo beni.
bu sitede güven söz konusu adresini verirsen gönderirim. özelden forum kuralları geregi özel mesaj atamıyorum. mail adresim gvurdaal@hotmail.com

Ynt: iGo Yazılımlı Navigasyon Cihazı .

Sanki fiatı biraz yüksek gibi
http://urun.gittigidiyor.com/5-quot-GPS-NAVIGASYON-BLUETOOTH-4G-CARD-AV-IN-HARIT_W0QQidZZ34898390

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR