Aracın avrupa satış fiyatı iç dizayn farkları göz önünde bulundurularak 48.000 € gibi, yani 125.000 TL, bu araç permi ile yurda girse kullanıcıya ulaşması 200.000 TL'yi bulur....Sonuç 100.000 TL'ye maledilebilirse iyi rakam olur...
Ama merak etmeyin, biz detaylarla uğraşırkaen, birisi çoktan kafasında işi bitirmiştir bile, geçenlerde bitirilen iş gibi....
Karavanın muhtemel iç görüntüleri böyle olabilir.....
Araç, çok büyük bir ihtimalle, 2008 model LMC Liberty 642 TI . 2009 modelinde sürücünün tam üstünde panoramik, sol yanında ise 2. pencere var, 2008 in iç tasarımıda daha basit ve değişik.
Uzunluğu 694 santim, 4 yataklı, motor 96 kW gücünde ve de fabrika çıkış ağırliğı 2754 kg yani, tam 746 kg yükleme yapılabilir konumda !
47.990 Euro, 2008 deki yeni satış fiatıydı. Almanyada şu anda sezon öncesi, kilometresi ve ekstralarına göre ortalama 35.000 Euro ve üzeri gözüküyor. Test bilgileri ve resimler. (sayfa 20-24)
arkadaşlar antalya tasiş müdürlüğünü aradım aracın fotoğraflarında hasar görünmediğini fakat %35 hasarlı yazıldığını sebebinin ne olduğunu sorduğumda telefondaki yetkili karavan kısmının tamamamen yanmış olduğunu hatta şöför mahallindeki koltuklar ile aracın torpidosununda yanmış olduğunu söyledi.lmc karavanların izolasyonu bu kadar kalitelimi ki dışında hiç hasar görünmüyor bende anlamadım.
Selamlar
Bugün karavanı görmeye gittim yakından inceleme fırsatı oldu.Karavan dışardan on numara gözüküyor herhangi bir sorunu yok ama içi yanmış yani bildigin yangın çıkmış karavanda içinin ön konsol dahil bu şekilde kullanılamaz. yüzdeye vurursak %80 bitikİçinin komple sıfırdan yapılması lazım. 30.000 masrafı var gibi
İç dizaynı aşagida arkadaşların paylaştıgı foğraflardaki gibi
Selamlar
Bugün karavanı görmeye gittim yakından inceleme fırsatı oldu.Karavan dışardan on numara gözüküyor herhangi bir sorunu yok ama içi yanmış yani bildigin yangın çıkmış karavanda içinin ön konsol dahil bu şekilde kullanılamaz. yüzdeye vurursak %80 bitikİçinin komple sıfırdan yapılması lazım. 30.000 masrafı var gibi
İç dizaynı aşagida arkadaşların paylaştıgı foğraflardaki gibi