İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tommycan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,448

tommycan

Kamp III
Yer
İSTANBUL
İKİNCİ EL MUHTELİF MALZEMELER SATILIKTIR.
1) AKU MATCH DAĞCI BOTU: 43 numara... (41-42 ayaklar için ideal) goreteks su ve soğuk geçirmez. nefes alır......birkaç faaliyette kullanıldı....temizliği ve su geçirmezlik bakımı yapılarak muhafaza edildi........250 TL.....
2) LAFUMA ATAKAMA TREKKİNG BOTU: 43 1/3 NUMARA......(42 ayaklar için uygun) hatalı olarak büyük aldım.....iki defa deneme amaçlı kullandım..... tertemiz duruyor............125 Tl......
3)ADİDAS KAZ TÜYÜ CEKET: XL beden.......uzun geldiği için elden çıkarıyorum......deneme amaçlı iki defa karda giyildi.....kuru temizleme yapılarak saklandı.....tertemiz ............turuncu renkte.......150 TL....
4) TEKNİK CEKET: Milo marka (polonya üretimi) su geçirmez nefes alır aquateks kumaş.............gayet iyi durumda............100 TL. xxl beden..........
5) NIKE KILIF PANTOLON...........Hafif ve yağmura dayanıklı....XL beden....içi file astar.........Kışın sağlam bir içlikle de kullanılabilir.(Aynısından bir tane daha var onu kullanıyorum aynı şekilde) ........Hiç kullanılmadı...sıfır ürün.......40 TL.
6) GERBER SUSPENTİON ÇOK AMAÇLI ALET: Sıfır ürün............fabrika yağı üzerinde.......100 TL (sıfır jack wolfskin telefon kabı hediyedir )
7) VİCTORİNOX HUNTSMAN ÇAKI: Sıfır ürün Avusturyadan alındı..........75 TL...........

NOT : Bazı ürünlerde pazarlık olabilir.......İrtibata geçiniz. (Şehir dışı kargo alıcı öder) İsteyene resimlerini gönderirim.........Yüklemeye çalıştım ama sonuç alamadım

Etiketler
Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim

kadir abim hayırlı satışlar.resimler olursa belki bazılarını alabilirim :D önce siz alın sonra bende sizden alırım

Vaayy Özay kardeşim........Bir an hatırımdan çıkmış.... aslında arkadaşlar için ayrı bir ihale yapmak lazımdı.....Önceliği onlara sağlamak için.........
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151668203148322&set=oa.487693084637354&type=1&theater
resimlere buradan bak istersen...............(feyste eklisin resimleri görebilirsin)
(rastladıkça almışım.....şimdi yer kaplamaya başladı........bazılarını elden çıkarayım da yenisini almaya yer açılsın......:smiley: ) Bazıları gerçekten komik para..........kaztüyü ceket mesela...........bir hevesle aldım ama bana uzun geldi.........boy 177 cm.......:smiley: 180 ve üzeri için ideal olur...........

abim benim pazar günü sabah oradayım müsait olursanız sizin bir çayınızı içmek isterim.ürünler için ekstra olarak görüşürüz abim.

Tekrar iyi satislar dilerim .. Hocam sen cadiri kaca vermistin ve fiyati ,ozellikleri nasildi ? 2. el piyasasi hakkinda fikir edinmek icin soruyorum .. Birde lafuma atakamayi goremedim ...

Teşekkürler...çadır husky flame idi...300 e verdimbu fiyata temiz bulursan iyi fiyattir.lansmanını resmi yuklenmemis. Tekrar yüklerin akşama...

Lafuma atakama botun resimleri ektedir..........

lafuma tam.JPG

lafuma iç.JPG

lafuma tam.jpg

lafuma iç.jpg

lafuma yan.jpg

KAZTÜYÜ ULTRALİGHT TULUM.........Tesco marka 3 mevsim için uygun......+4 konfor, -9 ekstrem derecesi var...........900 gram........14x30 cm serbest paket boyutu.......daha da sıkıştırılabilir............75 TL.........şehir dışı kargoyu alıcı öder...........:smiley:

tulum.JPG

tulum açık.JPG

FİYATLARI REVİZE ETTİM :smiley:
AKU BOT 200
LAFUMA BOT 100
KAZTÜYÜ LİGHT TULUM 60
MİLO TEKNİK CEKET 75
NİKE ALT 25
GERBER MULTİTOOL 75
İSVİÇRE ÇAKI 50 tl olarak düzeltilmiştir......

Ya hocam benim cikmami mi bekledin revize etmek ve eklemek icin .. Flame gibi tulumu da kacirdim . Nereden almistin ?

iyi akşamlar arkadaşım, uyku tulumu hariç bütün ürünlere 350 tl sına talibim lafuma bot dahil kargo bana ait ilgilenirseniz nikimde telefonum mevcut.

Iyi geceler ...kaztuyu ceket satildi zaten.... aku lafuma milo çakı olur o fiyata....

Tulum ve gerber hariç de 400 olur...... ;D ya da tulum ve çakı hariç....ama dur yahu berber bende kalsın...her zaman bulunmuyor.....tamam tulum ve gerber hariç o zaman....... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR