İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tommycan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,470
Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim

mesaj ve gülümsemeler için teşekkür ederim size iyi satışlar.!!!

Etiketler

ne zormuş be böyle satış yapmak abim ne zormuş.ne çektin sen benim gibi ölücülerden ;) be abim ne çektin :D abim yazlığa vardınmı yoksa yarınmı yolculuk

Hahahaaaaaa. ....vardım kardeşim...bahçeyi kontroldeyim.....rica ederim senle alışveriş iyinoluyor. ....sıfır sorun.....şimdi teklifte bulunan arkadaşı ele alalım.....ne numara sordu....ne beden sordu ne son durum sordu......ben teklifini samimi bulmadım elektrik alamadım...o yüzden yani...... ;D[list type=decimal]
[*]
[*]
[/list]

günaydın abim gününüz güzel geçsin inşallah.orada bir abim var kırklarelinde ve organik tavuk yumurtası ve tavuk yetiştiriyor almak istersen bahçeye koymak istersen bir şekilde sana ulaştırırız.bahçeye koyarsın üçbeş tavuk müsaitse tabi her sabah tazecik yumurtan hazır :D

Teşekkürler bilgi için....ama canlı tavugu evin 1km civarına sokmam.... ;D tilkiye tavuk yer misin demisler gülmekten söyleyemiyorum demiş....o derecede de severim üstelik.....yine de sağol....

Tavşan hiç olmaz.............Veletken bir arkadaşım evin üstünde bir çift hediye tavşanı bakmaya başladı.......Bir sene dolmadan 157 tavşan oldu..........Misafirliğe gitmeye korkar olmuştuk.........Ne bulsalar yediler.............:smiley:)))))

abi ozaman o işte güzel para olur gerçekten.tavşan yahnisi yaparız satarız bu kadar çok ve çabuk ürüyorsa :smiley: gerçi ben becerem ama yiyemem yazık :(

Satılmadıysa victorynox çakıya talibim. iyi satışlar

Henüz satılmadı...........İstanbul içi elden teslim edebilirim......Şehir dışı kargoyu alıcı öder.........Durumu bildirirseniz gönderirim...........:smiley:

VİCTORYNOX ÇAKIYI İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM ALABİLİRİM. MAİL ADRESİM: kulturseyit@gmail.com

yapacak bişey yok. başka sefere. başka alış verişlerde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR