Ikıncı El Terrano Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pinot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,151

pinot

Yeni Üye
merhaba,

Ankara'da yaşıyorum. Doktora öğrencisiyim. hem okula gidip gelmek için hem de hafta sonları Elmadağ, abant vs. gezmek için ayrıca kimi zaman yaylalara çıkıp kamp kurmak için bir arazi aracı almak istiyorum. daha önce offroad tecrubem hiç olmadı ama bir müddet 92 model pathfinder kullandım. araştırma yaparken linkteki ikinci el terranoyu gördüm hoşuma gitti. Bu araç hakkındaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

aracı alırken nelere dikkat etmeliyim?
kilometresinin oynandığı anlaşılır mı?
araç bana çok masraf çıkarır mı?
LPG tüketimi ne kadardır?
Uzun yol konforu ve performansı nedir?

link: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-nissan-terrano-ii-lpg-klima-vinc-galeri-vural-dan-128186980/detay

şimdiden çok teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Ikıncı El Terrano Tavsiyesi

Merhaba
Terrano2 ve 2.4 benzinliyse araçta temizse korkulacak bir araç değildir. Standart donanımıyla bile yeterli performans verir. Yedek parça sıkıntısı yoktur istediğin parça en geç ertesi gün elindedir. Kilometre sorun değildir sorun nasıl kullanıldığıdır iyi kullanılan araçlar 600 - 700 km.yi söyletmezler. Binek araç konforu aramak biraz haksızlık olur ancak ben binek olarak kullandım için biliyorum fena değildir. Gelelim yakıtaa Araç fabrika verileri 8,5- 9 litre lpg varsa sağlıklı çalışan bir terrano 10 - 13 litre lpg (100 km.de) tüketir araçtaki yüke göre değişim gösterir. Bu yazdığım değerler 3 kapılı terrano için geçerli şimdiden hayırlı olsun..Resimde görünen araç satılıktır.0 505 813 44 34 Levent TAN

Fabrika verilerine göre 8.5 - 9 litre benzin demişsiniz. Sizin tecrübenize - kullanımıza göre şehir içi ve şehir dışı tüketimi ne kadardır ?

Ben benzin ile bu aracı kullanmadım. LPG yakıtı ise şehirdışı 11- 13 litre yakıyor ancak belirtmek isterim otomobil gibi kullanıyorum 90 km. Sabit hızda değil 100-120 arası hızlarda kullanarak bu ölçüm. Şehir içi ise 15 litre yazın yaptığım ölçüm balikesir içi 3. vitesten yukari çikmadan. Kışin bu değerler biraz yükseliyor şehir icinde malum kisa mesafe kullaniyorum.

Şunu bilin ki Şahin - Doğan tarzı arkadan itişli araçlardan az yakıt tüketirsin.