İlan Nasıl acılır.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan off_road Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,968

off_road

Hakan kurt
Arkadaşlar ben önceleri ücretsiz host-domain verilen sitelerde web sayfası acıp sevmedigim yada bir şekilde bilgilerini ögrenmek istedigim kişilere zararlı linkler paylaşıyordum.

Burda sevgili arkadaşlarımız ilan veriyor düzenli- acıklayıcı ilan verenler baya var ama yarısına yakını yarım yamalak ilan acanlarda var.
İlan acıp sahibinden.com linki verenlenler neyseki cok yadırgamıyoruz ya diyerleri ?

Bazı arkadaşlarımız acıklama yazmış resimleri şu siteden bakın diyor.
Bazı arkadaşlar ürün acıklaması yapmış ilana facebooktan bakın diyor.
Bazı arkadaşlar sadece kendi blogunu veriyor resimlere şurdan bakın diye.
Bazıları hiç acıklama ve resim paylaşımı yapmıyor sadece link veriyor.

Arkadaşlar bu kadarıda fazla degilmi.Madem bu siteye giriyorsunuz iyi yada kötü faydalanıyorsunuz ya tam olarak ilanımızı acalım yada hiç acmayalım.
Bu siteye üye arkadaşlarımız mecburmu yarısını burdan yarısını başka siteden araştırmaya.(sahibinden.com haric)
Burda 10 ilana baksak 5 tane farkı siteye girmek zorunda kalıyoruz nerdeyse.
Az önce bi ilana baktım başka bir siteye yönlendiriyor.Buraya 2 resim koymak cokmu zor.
Ben o siteye girince yukarda yazdıgım gibi önceden actıgım web siteler geldi aklıma.

Buraya sahte bi nickle üye olayım konulara sacma sapan yorum yazayım 30 mesajım olunca güvenirlik kazanayım.
Sonra bi ilan acıp zararlı web sitesi linki vereyim o zaman sanırım bu uygulamaya yönetici arkadaşlarımız net bir cözüm bulacaktır.
Yukarda yazdıgımı elbette ciddiye almayın lafın gelişi söyledim benim siz degerli üye arkadaşlarımızdan ricam lütven actıgımız ilanların gerenken bilgilerini burda paylaşalım mecbur kalmadıkca malum siteler haric link vermeyelim.
Yönetici arkadaşlarımızdan ricam online süresi uzun arkadaşlarımız ilanları yada konuları takip etmeleri. Etmiyormuyuz diyecek olursanız ediyorsunuz özellikle rapor edilen konuları editliyorsunuz ama üye arkadaşlarımız alışana kadar bu yazdıgım konuya biraz daha agırlık verelim.

Kusurum varsa affola.

Etiketler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler