İlk Bakım İlk Resimler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zorbozan37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,897

zorbozan37

Kamp I
Yer
İstanbul/Bahçeşehir
Merhaba Arkadaşlar;
aracı alalı 1 ayı geçti fakat anca fırsat bulup bakıma girdik
yapılan işlemler:
yağ değişimi
filtreler değişti
klima bakımı yapıldı
arka cam rezistansı kablo kopukluğundan çalışmıyordu giderildi
direksiyon boşluğu sorunu giderildi
gezinti sorunumuz vardı 4 burç değişti sıkıntı giderildi
rasgele çekilen elektrik kabloları toparlandı
ve sürpriz olarak sanayi yoluna çıkarken yaktığımı düşündüğüm benzin pompasını ismi aklıma gelmeyen bir parçasının yanmasıyla kurtararak ucuz atlattık
her şey şuan sıkıntısız ama sıkıntı asıl sıkıntı şimdi başlayacak biraz ekipman edinmek lazım böyle düz düz nereye kadar ... ::smiley:

IMG_0034.JPG

IMG_0033.JPG

IMG_0033.JPG

IMG_0031.JPG

Ekli dosyalar

• IMG_0035.JPG
    IMG_0035.JPG
    132.6 KB · Görüntüleme: 149

Etiketler
i̇lk
Ynt: İlk Bakım İlk Resimler

Allah güzel günlerde sağlıcakla, güle güle binmeyi nasip etsin. Ben de bugün 60 bin bakımını yaptırdım Grand Vitara 1.9 DDİS'ime... 500 tl verdim çok mu az mı bilmiyorum ama özel servisin ilgisi iyiydi... Hava, polen, mazot, yağ filtreleri, castrol yağ, triger setini değiştim. Ufak tefek ses yapan yerleri elden geçirdiler.

Ynt: İlk Bakım İlk Resimler

valla benim usta yakın i arkadaşım aynı zamanda
bütün bu yaptırdıklarıma 550 lira verdim daha saymadığım da baya bi sorun olmayacak eksiklik giderildi ama piyasa normalide sizin yaptırdığınız gibi.
aklınızda bulunsun aksaraydan istediğiniz bütün parçaları tedarik edebilirsiniz veya kendiniz fiyat alın parça parası diye şişmiş bir fiyatla karşılaşmayın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,126
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

Geri