Ynt: İlk Göz Ağrım HYMER CAMP51 ve İlk Gezimiz 2012
Ahmet bey biz teşhis,den kısa bir süre önce bu site ile tanışmıştık.Burdaki abilerimiz, ablalarımız ve arkadaşlarımızın destekleri ile siteden kopmadık gerek telefonla gerek ziyaretimize gelerek bizi öyle siteye bağladılarki sitesiz yapamaz olduk o zor günlerimizde pc Tunay hanımın yanına koydum o söyledi ben yazdım. Sonra kendi yazmaya başladı kısacası bu günlerimize geldik.
Sayfanız aracılığı ile bir kez daha Gezenbilir dostlarına Sonsuz MİNNETDARLIĞIMIZI Belirtmekden onur duyarız.
Tugay ve Tunay kardeşim Sayın hemşerim siz bizim gönlümüzde taht kurdunuz bizim bütün gezimizde siz vardınız .Onun içinde iyiki varsınız diyorum tabiki bu sayfa Ahmet kardeşimin sayfası burda paylaşmak istedim ve kardeşim Ahmet te Eşide bu alemde herşeye laikler onlarıda kutluyorum bu Gezenbilir ailesinin içinde oldukları için ve bizle gezilerini paylaştıklarını bir kez daha göstermiş oldular biz Gezenbilir ailesi için herkese Saygılarımla
58ayhan' Alıntı:
Tugay ve Tunay kardeşim Sayın hemşerim siz bizim gönlümüzde taht kurdunuz bizim bütün gezimizde siz vardınız .Onun içinde iyiki varsınız diyorum tabiki bu sayfa Ahmet kardeşimin sayfası burda paylaşmak istedim ve kardeşim Ahmet te Eşide bu alemde herşeye laikler onlarıda kutluyorum bu Gezenbilir ailesinin içinde oldukları için ve bizle gezilerini paylaştıklarını bir kez daha göstermiş oldular biz Gezenbilir ailesi için herkese Saygılarımla