İlk Gün Mersin; Elvanlı, Sonraki Gün Mersin; Cehennem Deresi - Çamlıyayla Baştepe (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,337

bora1071

Zirve
Yer
mersin
cumartesi öğleden sonra mersin merkezine 25 km civarında olan elvanlı köyü yakınındakii karacaoğlan deresine gazi ve hamdi beylerin defender(çayırağası) ve benim zorbey ile ilk gezimizi yaptık. karnımız tok olmasına rağmen aparatif bişeyler yedik. gazi abiyle iken yemek yemeden olamazdı zaten ;D mersin'e bu kadar yakın olup çoğumuzun bilmediği böyle bir yere götürdüğü için gazi abime teşekkürler

1.gün yani 29 mayıs cumartesi resimleri;

akşam 19:30 da Adana'da olmam gerektiği için otobana girdim. bir ara lpg'de yokuş aşağı ibreye gözüm takıldı

adana galleria önünde araç bayağı ilgi çekti

2.gün resimleri yarın bugünlük bu kadar...

Etiketler
Ynt: İlk Gün Mersin; Elvanlı, Sonraki Gün Mersin; Cehennem Deresi - Çamlıyayla Baştepe (29-30 Mayıs 2010)

bora kardeş defenderınız hayırlı olsun bende mersinliyim (tarsus) birde övünürdüm gitmediğim dağı taşı yok diye ama burayı es geçmişim demekki elvanlıya gitmemekle çok şey kaybetmişim şahane bitermiş ne demişler gezenbilir...

Ynt: İlk Gün Mersin; Elvanlı, Sonraki Gün Mersin; Cehennem Deresi - Çamlıyayla Baştepe (29-30 Mayıs 2010)

sağolun. haklısınız gezenbilir ;D

2.gün yani 30 mayıs pazar

gazi abilerin evine giderken lpg'yi dolduruyorum. burada sanırım biraz ucuz litre 1.81 TL.

sabah 06:30'da hareket edip gözne yayalasından sonra gelen ayvagediğinde kasap arkadaşla kahvaltımızı da yaptık

dağda mazot takviyesi

dürbün denemece

yola devam, keyifli bir an. araçtan inmeden dalın kiraz yemek güzeldi. göz hakkı olsun artık

ayvagediğinden sonra değirmendere köyünden geçip tabelaları takip ederek cehennem deresi vadisi yoluna giriyoruz

kısa bir mola, grupta sigara içen yok, ne güzel

aakadan takipte toz rahatsız edince motorumdan kalan buff işe yarıyor, şansıma aracın iç döşemeleri ile aynı renk

işte cehennemderesi bölgesine geldik ama kimsecikler yok, çevreyi biraz gezdikten sonra çamlıyaylanın buraya çok yakın olduğunu öğrenip, rotayı belirliyoruz. sami kardeşimizin gezilerinden hep gördüğüm çamlıyayla baştepe'ye çıkmayı öneriyorum. tırmanma başlıyor, yol ve manzara çok keyifliydi.

bir kapak c. regal ikramına hayır demedim ;D

zirve gözüktü. sanırım 2.100 rakım civarı...

gazi bey silahının dürbününü deniyor

çamlıyaylaya aynı yoldan döndükten sonra farklı bir yoldan mersin'e dönüşe geçiyoruz.

görüşmek üzere. herkese keyifli günler. gazi bey diğer fotoğrafları bekliyorum

Bora, bu hıza maaşallah demek lazım, güzel gezi olmuş

Merhaba Bora arkadaş,
Defenderi zaten severdimde senin o Gazi arkadaşın yokmu aklımı başımdan aldı.Güle güle kullansın başlıka açmıştı Defender macerası Trabzon'da başladı diye bir takıldık pir takıldık.Aramaya başladık bakalım ne olur sağ olsun zaten var olan virüsü harekete geçirdi.
Hayat güzel yaşadığınız bölge güzel tadını çıkara çıkara sağlıkla yaşayın sevdiklerinizle.

sisdağlı selam,n
sizin gibi o büyük lafı ( defender zeytin ağacına benzer,toruna kalır ) eden bir kişinin defender'inin olmaması çok üzücü, kısa sürede aramızda görmek istiryoruz sizi, toroslarda sizin gibi bir ustadla gezmek bizim için büyük bir keyif olsa gerek, cuma günü bursa'da doğa sporları ve av fuarında olacağız, oradanda hafta sonu cumartesi-pazar istanbul'da olacaağız abim çayırağası ile birlikte, yolcu edeceğim almanya'ya abimi , zamanınız olursa sizi görmek isteriz.?

Tabiki sizinle vede abinizle tanışmak çok güzel olurdu İstanbul dışında değilsem neden olmasın,
DEFENDER'e gelince ekonomik durumları bir düzelteyim hastalık işi olmazsa ilk işim olacak.Emekli oldum 2006 iş çıkınca gidiyorum sektör harita yapım işleri ihale alan haritacı arkadaşlarla çalışıyorum tabi aradıkları zaman yok demek olmuyor.
Yinede haberleşiriz ,kal sağlıcakla.

sağolın güzel mesajınız için, hayatta keyif almaya çalışıyoruz. haftasonu doğada olmak tüm stresimizi alıyor

Ynt: İlk Gün Mersin; Elvanlı, Sonraki Gün Mersin; Cehennem Deresi - Çamlıyayla Baştepe (29-30 Mayıs

slm
diyecek cok bişey yok ama cok şey var bizim köylerimizi gezip görmeniz süper birde aynı konvoy içinde olmak ayrı bir gurur ve keyif verecegine inanıyorum mıntıkamız hep cehennem dere herzaman misafirimiz olmanızı bekleriz sıcak bir bazlama ve ayranımızı içmenizi ister daha uc naktalarda görüşmek isteriz

tuna kılınç
5325716515
ÇAMURLU GÜNLER

Ynt: İlk Gün Mersin; Elvanlı, Sonraki Gün Mersin; Cehennem Deresi - Çamlıyayla Baştepe (29-30 Mayıs

kısmet herşey tabiki birgün arazide hep birlikte gezilerimiz olacaktır. numaranızı kaydettim. sizde kaydedin Bora:0539 428 09 91
mersin merkeze geldiğinizde gazi bey'in yeri merkezde benim kazanlıda bekleriz

motoru olmayan gözüme gözükmesin... :-\ ( kıskandımmı ne..)

2. günki fotolarda 27. fotoda tesadüfen bizim evide çekmişssin sebilde ne tesadüf

Merhaba,
İskenderundayım,

Bu rotayı bizlerle paylaşabilirseniz sevinirim.

Selamlar
Erkin

harika kareler elinize sağlık ofjek törünüze sağlık cok güzel resimler teşekkürler.

meteeor' Alıntı:
motoru olmayan gözüme gözükmesin... :-\ ( kıskandımmı ne..)

diyene bak sen de sattın motorunu 3 gün önce ;D artık off road aracınla dağlardasın inşallah satınalda.