Deniz kenarı kumsal, plaj vs tarzı yerlerde kamp yapmayı düşünüyorsanız Balıkesir'de Burhaniye'ye mutlaka gidin. 2 gece kamp yapmıştım orada her hangi bir sorunla karşılaşmadım ve Balıkesir'de en çok sevdiğim kumsallardan biriydi.
Bence bu uzun kampı yapmadan önce çevrenize yakın bir yerlerde günübirlik bir kamp yapmalısınız. Böylece eksiklerinizi ve ihtiyaclarınızı daha iyi görebilirsiniz. Milli parklar ve kamping alanlarında yapılan kamplar daha konforludur. Tuvalet ve temizlik ihtiyacı için idealdir. Ormandaki vahşi hayvan tehlikesinden uzak olursunuz. Fakat çoğunlukla kalabalık olduğundan kamp yaptığınızı anlamazsınız.
Emre bey belirtmiş ormanlarda ateş yakmak, ağaç kesmek ve dal kırmak yasak diye. Ormanlarla ilgili kanunda bunun karşılığında hapis cezası olduğunu da ben ekliyeyim. Eğer ormanda kamp yapmaya karar verirseniz bulundunuz bölgeyi yakınlarınıza haber vermeyi unutmayın.
Çok güzel fikir aslında fakat bulunduğum ilde malesef kamp yapabileceğim hiçbiryer yok ama yakın illerde varsa şehir merkezine yakın olan yerde kamp yapma fikiri güzel olabilir.
Fotograf paylasimi yapamayacagim su an ama eve gectigimde unutmamis olursam paylasirim. Belli bir kamp alani yok bildigim kadariyla. Ben daha cok gerilla tarzi uygun bir alan bulup cadirimi kurmustum ve etraftan tepki almadigim icin de orayi onerdim. Otobusle de ulasimi kolay.
Onun disinda siteden bir abimiz Turkiyedeki kamp alanlariyla ilgili bir site olusturmustu linkini bulup paylasacagim hemen.
Fotograf paylasimi yapamayacagim su an ama eve gectigimde unutmamis olursam paylasirim. Belli bir kamp alani yok bildigim kadariyla. Ben daha cok gerilla tarzi uygun bir alan bulup cadirimi kurmustum ve etraftan tepki almadigim icin de orayi onerdim. Otobusle de ulasimi kolay.
Onun disinda siteden bir abimiz Turkiyedeki kamp alanlariyla ilgili bir site olusturmustu linkini bulup paylasacagim hemen.
Antalya tarafına gelirseniz beni de alın yaa Likya yolu çok güzel bu arada 509 km dilediğiniz yerden başlayıp çılgınca yürüyebilirsiniz Çıralı, adrasan, Olympos , kaş gibi yerlerden geçiyorsunuz şahane bir yol
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ilk kampı merkezlere yakın bir kamp alanında yapman sana çok şey kazandıracaktır. Kampta herkesin olmazsa olmazları farklıdır. BU yüzden 1-2 gunluk kamp alanında bir kamp yapıp malzeme açısından neye ihtiyacın oluyor neye olmuyor gözlemlemen sana çok şey kazandıracaktır. Gereksiz eşyaları bırakır hafıflersin gereklileri alır kampa devam edersin.
Ben arabayla kamp yapıyorum baltasız, testeresiz, Saglık kiti almadan, mesala çoğu kısı ıhtıyac duymaz ama yagmur ve golge için 3x5 m tentemı yanıma almadan yola çıkmıyorum. Çadır altı için branda mutlaka alıyorum.
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ilk kampı merkezlere yakın bir kamp alanında yapman sana çok şey kazandıracaktır. Kampta herkesin olmazsa olmazları farklıdır. BU yüzden 1-2 gunluk kamp alanında bir kamp yapıp malzeme açısından neye ihtiyacın oluyor neye olmuyor gözlemlemen sana çok şey kazandıracaktır. Gereksiz eşyaları bırakır hafıflersin gereklileri alır kampa devam edersin.
Ben arabayla kamp yapıyorum baltasız, testeresiz, Saglık kiti almadan, mesala çoğu kısı ıhtıyac duymaz ama yagmur ve golge için 3x5 m tentemı yanıma almadan yola çıkmıyorum. Çadır altı için branda mutlaka alıyorum.
Antalya tarafına gelirseniz beni de alın yaa Likya yolu çok güzel bu arada 509 km dilediğiniz yerden başlayıp çılgınca yürüyebilirsiniz Çıralı, adrasan, Olympos , kaş gibi yerlerden geçiyorsunuz şahane bir yol
eger programınızı başlatmadıysanız hala terettütteysen mayıs sonları veya haziran ilk haftası ankaradan rota olimpos araç 2015 fokus kamp malzemem tam tek kişiyim mail murat_40_06@hotmail.com