Baris_Akyuz
Kişisel olarak iletim uzun olduğu için buraya sığm
Merhaba abilerim/ablalarım
Bu akşam antalyada oturanlar bilir özdilek alışveriş merkezini. İşte bu alışveriş merkezinin servisine bineyim dedim hem otobüs parasından kurtulur hemde biraz tecrübe edinirim diye. Ben iveco m25 beklerken meğer araç ducato(16+1) imiş. Bende istemeye istemeye bindim. Mesafede kısa zaten güllük(Yener ulusoy)caddesine kadar gideceğim annem babam var 2 torba kahvaltılık aldık. Neyse konuyu fazla uzatmayalım.
Neyse önce dış dizayndan bahsedeyim. Çok güzel tasarlanmış bir araç fiat'ı sevmesemde bu aracı çok sevdim tipinden ama biraz kutu gibi olduğundan transit e benzemiş
. Neyse iç dizayna geçelim. Biliyorsunuz minübüs alırken bayiler size 3 seçenek sunuyor(bildiğim kadarıyla)Servis paketi,okul paketi,normal minibüs benim bindiğim minibüs servis paketi olandı sanırım. Neyse iç mekandan bahsetmek istiyorum. Koltuklar çok güzel ve rahat. Kullanılan koltuk malzemesi/kılıfı çok yumuşak ve koltuklar çok rahat. İç mekan çok ferah ama 21+1 crafter gibi değil 16+1 için yeterli bir genişlik var. Arka taraftaki koltuklar 4 kişilik. Koltuklarda 3 noktalı emniyet kemeri var. Normal olarak yatabiliyo koltuklar AMA çok fazla değil 15 derece kadar. Sanki biraz fazla koltuklardan bahsettim. Döşemeler için söylediğim kaliteyi iç kısımda kullanılan plastik kaplamalar için söyleyemiyeceğim. Biraz "Dandik" olmuş. Ama yine sınıfı içinde iyi bir kaliteye sahip. Her koltuğun üstünde(cam kenarları sadece) kumanda paneli gibi birşey mevcut (Adını unuttum
) okuma ışığı,havalandırma,hopörler vs. Sevdiğim bir diğer özellik ise koltukların arkası çukur gibi yani diz sığmama olayı gibi birşey yok. Gelelim arabanın mekaniğinine. Araç atak bir araç ama crafter gibi kalkamıyor magirus gibi saplanmıyor. Boştayken titreme sıfıra yakın. Crafter gibi titriyor. Dönerken bir çok kişinin rivayet olarak kabul ettiği gıcırdama/gacurdama KESİNLİKLE mevcut. Fazla rahatsızlık vermiyor ama. Süspansiyonları iyi değil yolu hissediyorsunuz. Ön koltuğu çok sevdin dönme olayı çok güzel. Turlar için ideal tur rehberinin oturup açıklama yapması gibi. Şöför kumanda panelini çok beğendim ne çok rahat ne çok sıkışık. Herşey söförün elinin altında. Sanırım benim bindiğim araç servis paketi olduğu için koridor çökük idi(şehirler arası otobüslerdeki gibi).
Umarım yazımı beğenmişsinizdir bir sonraki açıklamamda 2013 model wolksvogen crafter model (Okul servisim)aracı inceliyeceğim.
İyi akşamlar.
Bu akşam antalyada oturanlar bilir özdilek alışveriş merkezini. İşte bu alışveriş merkezinin servisine bineyim dedim hem otobüs parasından kurtulur hemde biraz tecrübe edinirim diye. Ben iveco m25 beklerken meğer araç ducato(16+1) imiş. Bende istemeye istemeye bindim. Mesafede kısa zaten güllük(Yener ulusoy)caddesine kadar gideceğim annem babam var 2 torba kahvaltılık aldık. Neyse konuyu fazla uzatmayalım.
Neyse önce dış dizayndan bahsedeyim. Çok güzel tasarlanmış bir araç fiat'ı sevmesemde bu aracı çok sevdim tipinden ama biraz kutu gibi olduğundan transit e benzemiş
Umarım yazımı beğenmişsinizdir bir sonraki açıklamamda 2013 model wolksvogen crafter model (Okul servisim)aracı inceliyeceğim.
İyi akşamlar.