İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BIM01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,519
Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ

daf95xf' Alıntı:
%90 immo antenidir,eğer bulursanız onu değiştirin,bulamazsanız da çipi kontağın hemen yanına yapıştırın böylece anahtarı daha rahat okur,immo beynini kurcalatmayın bence

bencede antende cunku devamlı yapmıyo 3 ayda 6 ayda 1 sefer ya yapıyo ya yapmıyo ..cıp tam olarak nerde acaba biliyomusunuz...

yanlış hatırlamıyorsam immo anteni ya da bağlantısı arka sol ya da sağ tarafta idi. ama nerde okudum ne zaman okudum hatırlamıyorum. :s

emre hocam arabanın mı yoksa kontagınmı sağı yada solundamı

Etiketler

merhabalar önce konuyu okudum gectim. sonra düşündüm gezenbilir aslında bilgi paylaşım sitesi onun için bildiklerimi bende paylaşayım imo lar iki tane cip aslında 1 tanesi kontağın oralarda 1 taneside elimizdeki anahtarın içinde elimizdeki anatarın içindeki çipi cıkarıp kontağın oralara iç bir yerlere yapıştırdınmı imo artık yok arabayı herhangi bir anahtacıda yaptırdığın anahtarla calışır hadda düz kontakla bile araclarınızı güvenmediğiniz hiç kimseye elletmeyiniz cok ucuz olan yerlerden uzak durun .kumandadan bazen acmıyorsa kumandanın pili azalmış demektir cip okuyamıyordur birde pilini değiştirin oksitlenmiş olabilir bence sorun elinizdeki anahtarda calışmadığı zaman anahtarı sertce sallayın arızayı kendiniz bulunca tamiri cok ucuz olur.cünki esas parayı arızayı bulan alır ;D dileğim sizin sorun 5 tlyi gecmesin hoşcakalın ;)

sağ tarafta bagajın sağındaki camın üzerinde bir alıcı var bilginize

arikandalı' Alıntı:
merhabalar önce konuyu okudum gectim. sonra düşündüm gezenbilir aslında bilgi paylaşım sitesi onun için bildiklerimi bende paylaşayım imo lar iki tane cip aslında 1 tanesi kontağın oralarda 1 taneside elimizdeki anahtarın içinde elimizdeki anatarın içindeki çipi cıkarıp kontağın oralara iç bir yerlere yapıştırdınmı imo artık yok arabayı herhangi bir anahtacıda yaptırdığın anahtarla calışır hadda düz kontakla bile araclarınızı güvenmediğiniz hiç kimseye elletmeyiniz cok ucuz olan yerlerden uzak durun .kumandadan bazen acmıyorsa kumandanın pili azalmış demektir cip okuyamıyordur birde pilini değiştirin oksitlenmiş olabilir bence sorun elinizdeki anahtarda calışmadığı zaman anahtarı sertce sallayın arızayı kendiniz bulunca tamiri cok ucuz olur.cünki esas parayı arızayı bulan alır ;D dileğim sizin sorun 5 tlyi gecmesin hoşcakalın ;)

elimizdeki anatarın içindeki çipi cıkarıp kontağın oralara iç bir yerlere yapıştırdınmı imo artık yok arabayı herhangi bir anahtacıda yaptırdığın anahtarla calışır hadda düz kontakla bile ...hocam bu bilgi cok işime yarar teşekkurler haklısınız bilgi paylaşım sitesi ve paylaştıkca buyur...ilk işim pili değişmek olsun

sağ tarafta bagajın sağındaki camın üzerinde bir alıcı var bilginize...hocam ordakı kumandanın alıcısı gibi
imbo birazdaha kontaga yakın kanımca ..yanlış bişiyor olabilirim bu arada

bilgi amaçlı video ilerde işe yarar..[youtube]http://youtu.be/zyDfUas-qSs[/youtube]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR