indirimli akaryakıt

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa drican Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,441
Ynt: indirimli akaryakıt

Arkadaşlar %5 indirim diyorsunuz bu litre başına 20 kuruş indirim demek yani yakıt 4.11 den hesaplarsak , indirime 3.91 e geliyor. mantıksız... Bunun yerine zamlanması belirli bir noktadan sonra çok zor olacak lpg sistemine geçin. Ankarada en ucuz paraya en iyi lpg yi konya yolundaki mogaz istasyonu satıyor. litresi 1.99 tl. PO lardan ise ne gaz ne benzin almamaya bakın. neden diyeceksiniz. En son aldığım PO gaz ; aracımın 4 lpg enjektörünü bozdu , filtresini tıkadı , regülatöre zarar verdi. PO ların benzinleri ise biobenzin denilen benzin + etanol karışımı.. motora zararlı olmadığı söylensede servislerin tavsiye etmedikleri bir yakıt türü.

şu an tek opsiyon tasarruf için lpg ye geçmek.lpg üzerinden %5 olacaksa mantıklı ancak benzin üzerinden %5 ile hiçbir ekonomi yapamazsınız.
 

Etiketler
Ynt: indirimli akaryakıt

bende bu lpg işini pek anlamıyorum. Binek aracımda Atiker sıralı lpg sistemi var. montajı yapan usta bana opet den alma shell veya PO dan al demişti. ama deneyimlerime göre marka değil istasyon farkediyor. örnek: bir opetden aldığım gaz performanslı ve daha çok menzille gidiyor. diğer opetden aldığım gaz arabayı sanki boğuyor, depo bitsin diye dua eder hale geliyorum. özellikle denemek için hep boş depoya yakıt alıyorum. bu diğer markalarda da böyle. sadece BP de fark etmiyor, BP gaz hep kötü acaba gaza birşey mi katıyorlar?