INFINITI için forumda sayfa açılması hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan screamingeagle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,878

screamingeagle

Fener Bahçe Cumhuriyeti
Yer
İstanbul
Web
www.2aorman.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB1DHS
Merhaba forumda infiniti hakkında bir sayfa veya yer açılması için ne yapmak gerekli sayın moderatörümüzede özel özelden yazdım ama cevap gelmedi .Bu konu hakkında yardım.
Nissan altında yada Bağımsız olarak infiniti içinde ayrı bir yer rica ediyorum.ruz.
Saygılar.
Sağlıkla Kalın...

Etiketler
Ynt: INFINITI için forumda sayfa açılması hakkında

screamingeagle' Alıntı:
Merhaba forumda infiniti hakkında bir sayfa veya yer açılması için ne yapmak gerekli sayın moderatörümüzede özel özelden yazdım ama cevap gelmedi .Bu konu hakkında yardım.
Nissan altında yada Bağımsız olarak infiniti içinde ayrı bir yer rica ediyorum.ruz.
Saygılar.
Sağlıkla Kalın...

Haluk bey selam

Mesajınızı bana göndermiştiniz.Ben de onu 3 yönetici arkadaşıma gönderdim.Açıkçası bir site tasarım konusu olduğu için nasıl yapılacağını bilemedim.Yaşım icabı biraz bilgisayar teknolojisi özürlüyüm.Bu konuda gençlere yetişemiyoruz.
Bana da bir cevap gelemediği için Size dönemedim.Şimdi tekrar mesajınızı gönderiyorum.Eminim o arkadaşlarım online olamadıkları için konuyu göremediler.İlk fırsatta konu ile ilgilenilecektir.
Beni bağışlamanız ve forumdan keyif almanız dileklerimle
Selamlar-Saygılar

Burayı okuyan yönetici arkadaşlardan ricam ;Haluk Bey'in isteğini lütfen yerine getirelim.İsteği doğrudur.
Bu kadar aracın arasında İnfinity'nin de olması gerekir.Ben beceremedim.Biraz daha kurcalasam diğerleri de silinecekti. ;D
Benim önerim Nissan alt başlığığında değil de,bağımsız başlık olarak açılması.
İlgilenecek arkadışıma şimdiden teşekkürler.

mogzilla' Alıntı:
Burayı okuyan yönetici arkadaşlardan ricam ;Haluk Bey'in isteğini lütfen yerine getirelim.İsteği doğrudur.
Bu kadar aracın arasında İnfinity'nin de olması gerekir.Ben beceremedim.Biraz daha kurcalasam diğerleri de silinecekti. ;D
Benim önerim Nissan alt başlığığında değil de,bağımsız başlık olarak açılması.
İlgilenecek arkadışıma şimdiden teşekkürler.
Günaydın
ilginize çok teşekkür ederim her zaman dediğim gibi ben bu forumu seviyorum tam bir aile gibiyiz.Herşey gönlünüzce olsun.
Sağlıkla Kalın...

Ynt: INFINITI için forumda sayfa açılması hakkında(Sayfa Açılmıştır Teşekkürler)

Merhaba Değerli Moderatörlerlerimizin ilgisi sayesinde İnfiniti sayfası açılmıştır. hepsine teşekkür ederim .
Sağlıkla Kalın...
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=550.0

SON KONULAR - FORUM

Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
hubeyt

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR