İngiliz Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaykarakaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,399

olcaykarakaya

Yeni Dacia Duster Laureate 110 bg 4x4
Yer
İzmir
Anladığım kadarıyla Dacia Duster yakında İngilterede satışa sunulacak.
İngiliz duster için ön sipariş almaya başlamışlar. Sağdan direksiyonlu Dacia Dusterın konsol görüntüsü benim gibi aylardır makyajlı Dusterı bekleyenleri heyecanlandıracak.
Daha önce buna benzer konsolu Renault Dusterda görmüştük ama Dacia Dusterda hiç görmemiştik.

http://www.dacia.co.uk/vehicles/duster/media-gallery/colour-selector/

ingiltere daci duster konsolu.jpg

Etiketler
Ynt: İngiliz Duster

Ama bu haksızlık,biz de bundan istiyoruz.Bana Konya ve Ankara bayileri 2013'te de makyaj görünmüyor dediler ama ne kadar doğru bilemem tabi ki...

Du şimdi 8) 8) 8) 8) ben yeniden alana kadar bide buna 1.6 dci 130 HP motoru yapıştırırlar o zaman duster tadından yenmez ;D ;D ;D ;D

Ağalar, kusura bakmayın ama sormak zorundayım: İki göğüslük arasında (şimdiki ve makyajlı denilen) ne fark var, hakkaten anlayamadım. ;D ;D ;D ;D

Bi karşılaştırma iyi gider. ;D

Makyajlısı ile eskisi arasında dağlar kadar fark var,yenisi daha modern,kumandalar da aynı,cam açma düğmeleri de kapılara alınmış yenisinde. Şimdiki hali gerçekten berbat,çok basit duruyor.O araca o kadar da basit bir konsol olmamalı,Renault Duster'ı iyice inceleyin,farkı görürsünüz.

Farklar benim gördüğüm kadarıyla:
Cd çalar ve orta konsoldaki düğmeler değişmiş.
Pencere düğmeleri kapılara taşınmış.
Ön konsol iki renk olmuş ve daha modern görünüm kazanmış.

Türkiye dacia duster konsolu.jpg

ingiltere dacia  duster konsolu.jpg

olguncandan' Alıntı:
Ağalar, kusura bakmayın ama sormak zorundayım: İki göğüslük arasında (şimdiki ve makyajlı denilen) ne fark var, hakkaten anlayamadım. ;D ;D ;D ;D

Bi karşılaştırma iyi gider. ;D
naçizane tavsiyem bence göz doktoruna bir görünün farkı göremiyorsanız :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.