Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 346
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,728
Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ne yazik ki tamponu takamadik. dun akşam cocuklar ugraşmişlar ben hastaneden gelince aradim. Benim vinç orj ve şafli oldugundan dolayi birşeylerle oynamak gerekiyormuş. Tamponun kendi vinç tablosu varmiş kilasik 4 cıvata ama benim vinç sif atta 8 çivata arti oncede civatalarla sabitlenmiş en onemliside o tabloya geçirdigimizde degişecek olan şaft acisi arabanin yanina gidemiyorum. Şİmdilik bilgiler bu kadar bir hal caresine bakacaz artik.
Bu arada iyi niyetleriniz için sag olun Adnan bey

Etiketler

Adnan Çetinel' Alıntı:
Sn tolgameltem, piyasadaki araç durumunu bilmediğim için soruyorum, kusura bakmayın, sizin araç 4 silindir karbüratörlü mü, enjektörlü mü, yoksa XL7 mi, bir de kısa şasi mi yoksa uzun mu ?

2004 G.Vitara kısa şasi enjektörlü.

PICT1537.jpg

tolgameltem' Alıntı:
2004 G.Vitara kısa şasi enjektörlü.

PICT1537.jpg

Bu durumda aşağıdaki listeyi çıkarttım, genel toplam 810.08 tl+kdv.

PARÇA NO AÇIKLAMASI AD B.FIYAT TOPLAM
12083GR ÖN AMORTİSÖR-NITRO GAS 2 145,07 290,15
SUZ015B ÖN HELEZON TK. 1 173,20 173,20
12658GR ARKA AMORTİSÖR-NITRO GAS 2 86,77 173,54
SUZ013B ARKA HELEZON TK. 1 173,20 173,20

Adnan bey benim araca mahsus bir sorun normal araclar tamponla gelen aparatin uzerine vinclerini takip isi bitirebilecekler ama bizim tipitipler sizin ingilizler gibi degil :smiley: deli baglar gibi baglamislar vinci ozel sase yapmislar one bizde ona tmponu uydurmaya calisiyoruz tamponu tam taktikdan sonra bir iki detay belitcem ama ilk olarak anten yeri ters yeni partite sagda yapsinlar toyotaci kardeslerim benim gibi ugrasmasin. İs bitsin orta yerde bulusur konusuruz :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Adnan bey benim araca mahsus bir sorun normal araclar tamponla gelen aparatin uzerine vinclerini takip isi bitirebilecekler ama bizim tipitipler sizin ingilizler gibi degil :smiley: deli baglar gibi baglamislar vinci ozel sase yapmislar one bizde ona tmponu uydurmaya calisiyoruz tamponu tam taktikdan sonra bir iki detay belitcem ama ilk olarak anten yeri ters yeni partite sagda yapsinlar toyotaci kardeslerim benim gibi ugrasmasin. İs bitsin orta yerde bulusur konusuruz :smiley:

sonuçta takılabileceğine sevindim, bilgi için çok teşekkürler, görüşmek üzere.

merhabalar Adnan Bey,Bir markayı daha elimizin altına getirdiğiniz için teşekkürler,kazançlı alışverişler diliyorum...
Ben 2007 toyota hilux 4x4 için şnorkel ve varsa 3'' veya 4'' yükseltme fiyatlarını öğrenebilirmiyim ???
Çok teşekkürler şimdiden, :smiley:

Adnan abi Mücahitin aracı çektim bugün senin için. :smiley: ironman tamponlu hali

[attachment=1]

[attachment=2]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR