İşinize Yarayabilir!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PIKACU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,693
Ynt: İşinize Yarayabilir!!

silecek motorunun sıfırını türkiyede bulamadık çıkmasıda yok çıkması olsa 200 tl istiyorlar, bu sitede sıfırı 230 tl kargo dahil çok uygun, parçacıya söledim hemen al bedava dedi oda şaşırdı, ben silecek motorunun yanında ufak tefek bişeyler daha alayım dedim alıcam parçalarda çok küçük ve fiyatlarıda çok düşük ama kargo çok katlayınca vazgeçtim sadece silecek motoru almakda karar kıldım.

Etiketler

evet bıraz kargo ısı bozuyor.ebaymotors tanda cok soyledım orda kargolar daha ekonomık.hatta ucretsız kargoluda parca soyledıgım oldu.

aracının markası ve modelı nedır.dıger aradıgın parcalar nelerdır.parca numarası varmıdır.turkıyeye gonderılenlerden bakıp lınkını yollayabılırım.

1972 chevrolet impala 6 silindir öncelikle silecek motoru lazım silecekler motorsuz kaldı diğer parçalar okadar önemli değil.

http://motors.shop.ebay.com/Car-Truck-Parts-/6030/i.html?Make=Chevrolet&Model=Impala&Model%2520Year=1972&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_fcid=204&_jgr=0&_localstpos=&_myi=1972&_sc=1&_sop=15&_sticky=1&_stpos=&gbr=1
bu lınktende dıger parcalara bakabılırsın kolay gelsın..

meraba pıkacu:smiley: bu arada isim neydi? kusura bakma başını ağırtmıyorumdur inşallah? ben sana bu rockauto sitesinden aldığın ürünlerin ödemesini kredi kartıylamı paypallamı yatın diye soracaktım? ben rockauto sitesinden almaya karar verdim silecek motorunu ebayda buldum türkiyeye göndermiyorlmuş satıcı ondan kargoda hemen hemen aynı...

nedemek bas agrısı sorunlar cozulsun ısler hallolsun yeterkı.. ılk kredı kartıyla sonra paypalla yaptım.bır farkı yok.ama paypal garantı olur.. ısmım barıs ıstanbul kartal dan..

Rockautodan 21 i akşam verdiğim sipariş 27 sinde elime ulaştı (Trabzon), gerçekten mükemmel çalışıyorlar.

Bu arada her ürün için ayrı kargo yapmıyorlar, ancak ürünler farklı depolarda şöyleki benim siparişimde yer alan motor conta takımı, egzantiriğin conta takımı, motor yağ kapağı, radyatör kapağı Amerikanın farklı bir eyaletindeki deposunda iken, ekzantirik seti, hava filtresi yağ filtresi, radyatör hortumu olan parçalar da farklı bir eyaletteki depodaydı ve dolaylı olarak 2 farklı kargo ile geliyor.

Zaten parçaları sepete attığınızda shipment kısmında farklı yerlerdeki parçaları A B C D.... diye sıralıyor.Farklı marka parçaları vs. deniyerek alacağınız ürünleri aynı depodan almaya çalışın ki tek kargoda gelsin.

1 ürün sepete attıktan sonra listeye geri döndüğünüzde almak istediğiniz diğer ürünlere bakarken eğer ürünün isminin yanında bir kamyon resmi varsa bu sepetinizdeki diğer ürünlerle aynı depodan gönderileceği ve tek kargo olacağı anlamına gelir.

Ödeme kısmına gelirsek sitenin SSL sertifikası bende hata verdiği için kredi kartı bilgilerimi yazmaktan çekindim, paypal ile ödedim.Ancak site gerçekten çok güvenilir.

Bunu şurdan anlayabiliyorum verdiğim 2 ayrı sipariş arasında 3-4 dk kadar bir zaman vardı (ilk siparişi iptal ettim) ve 2 sipariş numarası arasında 170 kadar bir farklılık vardı bu da bu siteden 3 dk içinde 170 sipariş verildiğini gösteriyor.Adamlar günde ne kadar sipariş alıyorlar siz gerisini tahmin edin artık :smiley:

bilgi için teşekkürler size bir sitede benden bu sitede tüm araçların teknik özelliklerinide bulabilirsiniz
hadi iyi araştırmalar www.discounter-deutschland.de

sonunda silecek motorum geldi yanlız geç geldi, aslında 5 günde türkiyeye geliyor ben 2 ekim cuma günü spariş verdim hafta sonunu hesaba kamadım unutum
rockauto hemen ofün cuma günü siparişimi kargoya vermiş ama hafta sonu olduğu için 4 ekim pazartesi amerikadan çıktı kargo 9 ekim cuma günü türkiyeye geldi yani beşgünde geldi türkiyeye, ama istanbuldan balıkesir akçaya 7 günde geldi oda ayrı bir sorun bizim ptt kargo bukadar ağır çalışıyor işte
adamlar 5 günde amerikadan istanbula kargo yolluyorlar bizimkiler istanbuldan balıkesir akçaya 6 günde yolluyorlar, neyse sonuçda 16 günde kargom geldi mecbur beklemek zorundaydım çünkü türkiyede ne çıkmasını nede yenisini bulamadık silecek motorunun,
( PIKACU-BARIŞ) kardeşim sana tekrardan tşk ediyorum bu siteyi önerdiğin için sağol allah razı olsun.

moonwalker_arc' Alıntı:
evet almanca google dil araçlarından cevirerek kullanıyorum özellilkle aracların kw , hp ,ps gibi bilgiler ve parcaların altenatif noları tüm imalatcılar ve resimleri ve bazılarının ölçüler dahi bilgi olarak var kolay gelsin

pkacu barış bey defender hidrolik direksiyon kutusu istesem gelirmi kaça mal olur sadece kutu pompa hortum vs elimde var
teşekkürler saygılarımla

DEMİRAL' Alıntı:
evet almanca google dil araçlarından cevirerek kullanıyorum özellilkle aracların kw , hp ,ps gibi bilgiler ve parcaların altenatif noları tüm imalatcılar ve resimleri ve bazılarının ölçüler dahi bilgi olarak var kolay gelsin

rıca ederım ne demek ısınızı gormesı onemlı..cok sevındım hallolduguna ınanın.cunku ben aracımı toplarken cok zorluk cektım sızın durumunuzu en ıyı ben anlarım.parcayı bulunca ve elınıze gectıgı andakı mutlulugu tahmın edıyorum. ve sıze yardımcı olmaktan da ben cok mutlu oldum. ıyı gunler..

huseyın demıral bey

urun eger sıtede varsa gelır.endısenız olmasın.ama 200 dolar ustu gumruge tabı.agırlık onemlı degıl 10 kılo cıvarında kı rotlar rotıller ve dıger parcalar tek kutuda geldı.ustelık 220 dolar tutmustu gumruge takılmadı.200 dolardan pahalı bır parcaysa ne olur ne bıter o konuda benımde tam bılgım yok.bılgısı olan arkadaslar varsa yardımcı olursa herkes bılgılenmıs olur.tesekkurler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR