emperor03 yeter ki iste... Mesajlar 168 Tepkime Puanı 11 Yer Afyon 31 Eki 2013 #49 Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu nevzat' Alıntı: Mustafa bey ve Ebru hanım selamlar.Artık gezi yazısı yazmayacak olmanız bu işe gönül verenler için büyük kayıp. Genişletmek için tıkla ... Ben bununla ilgili bir ileti göremedim Nevzat Bey inşallah öyle birşey yoktur,eğer öyleyse dediğiniz gibi bizler için büyük kayıp olur..
Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu nevzat' Alıntı: Mustafa bey ve Ebru hanım selamlar.Artık gezi yazısı yazmayacak olmanız bu işe gönül verenler için büyük kayıp. Genişletmek için tıkla ... Ben bununla ilgili bir ileti göremedim Nevzat Bey inşallah öyle birşey yoktur,eğer öyleyse dediğiniz gibi bizler için büyük kayıp olur..
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 1 Kas 2013 #50 Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu nevzat' Alıntı: Mustafa bey ve Ebru hanım selamlar.Artık gezi yazısı yazmayacak olmanız bu işe gönül verenler için büyük kayıp. Genişletmek için tıkla ... Bizce de umarım doğruluğu yoktur ve gezi yazılarınıza devam edersiniz. Biz de keyifle okumaya devam ederiz. :-[ Biz de şu an Bilbo'dayız. Yeni bir telefon kartı da aldık MB kısıtlı olsa da hızlı bir internet hattımız oldu..
Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu nevzat' Alıntı: Mustafa bey ve Ebru hanım selamlar.Artık gezi yazısı yazmayacak olmanız bu işe gönül verenler için büyük kayıp. Genişletmek için tıkla ... Bizce de umarım doğruluğu yoktur ve gezi yazılarınıza devam edersiniz. Biz de keyifle okumaya devam ederiz. :-[ Biz de şu an Bilbo'dayız. Yeni bir telefon kartı da aldık MB kısıtlı olsa da hızlı bir internet hattımız oldu..