Sevgili arkadaşlar. Sadece kamp ve av&balık için kullanılmak üzere offroad yapmamış 5.2 arıyorum. 96-98 arası mümkünse. Temiz ise 94-95 de olabilir. Pazartesiden çarşambaya kadar İstanbul ikitelli de olucam. Tavsiyelerinize güveniyorum. Çünkü tamamen yabancıyım bu araca. Saygılar...
hayırlı olsun, araç güzel duruyor..
klima sistemi de daha önceden elden geçtiyse sorun yok.
99 kasanın iç deri döşemeleri ve ahşap renkleri bana daha güzel geliyor.
öncelikli olarak vakit olduğunda deri döşemelere bakım yapmanızı öneririm, biraz soluk ve kirli duruyor.
önce ılık su ile hafifçe silin, sonra da arap sabunlu su ile sonrasında yine ılık su ve kurulama. bir gün sonra da krem ile yumuşatma, kremlerseniz de aracı 1 gün kullanmayın
hayırlı olsun, araç güzel duruyor..
klima sistemi de daha önceden elden geçtiyse sorun yok.
99 kasanın iç deri döşemeleri ve ahşap renkleri bana daha güzel geliyor.
öncelikli olarak vakit olduğunda deri döşemelere bakım yapmanızı öneririm, biraz soluk ve kirli duruyor.
önce ılık su ile hafifçe silin, sonra da arap sabunlu su ile sonrasında yine ılık su ve kurulama. bir gün sonra da krem ile yumuşatma, kremlerseniz de aracı 1 gün kullanmayın
krem olarak nette çok fazla seçenek mevcut, ama arko kullanan da var vazelin de..
ben temizlik sonrasında arko kullandım, zeytinyağlı olanının kokusu da çok güzel. sonuç fena değil ama şöyle bir durum var; ben bunu çok ufak bir bölgede kullandım sebebi ise aracın öncelikle anlattığım şekilde temizliği yeni bitti, hatta tavsiyem 1 hafta arayla temizlik işlemini iki defa yapın, bu işlemin daha önce yapılmadığını farz edersek derinin üstünde yılların kiri var..
fotoda ilk uygulama yaptığımdaki renk farkı açıkça gözüküyor..