İstanbul İçin Kamp Bölgesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bertez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,403

bertez

TROPHY
Yer
İstanbul
Web
www.facebook.com
İstanbulda Kamp Ve Yürüyüş Yapmak İsteyen arkadaşlar için tavsiye edebileceğim bir yer Özellikle Kamp İçin Mükemmel İstanbula 45 dk.mesafede özel aracınız ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz İstanbul Silivri bekirli Köyü Google da rahatlıkla bulunabilir Orman içi dere kenarı bir mevkii ateş için odun sorunu bulunamaktadır ayrıca su sorununuzda yok en yakın köye araçla 10 dak. uzaklıktadır Biz burada 1993 yılından beri kamp yapmaktayız ilgilenenlere yardımcı olabilirim

Etiketler
Ynt: İstanbul İçin Kamp Bölgesi

Aile ile gidilip, kamp yapılabilinir mi acaba?

Teşekkürler,

Cenk

teşekkür ederim koordinat için ekim ayında orada olmayı planlıyorum gerekirse yardımınızıda isterim artık.

<coordinates>28.30608179999999,41.243515,0</coordinates>
Bu kordinatları googlemaps te nasıl arattırabilirim ?

Googlemapse bakıyorum merkeze Berkirli koyuyorum, sağında İhsaniye solunda Sinekli... senin dere olan kamp yeri hangi tarafa düşüyor..ihsaniyemi ? Sinekliyemi ?

daha önce verilen koordinattan googleeart'te oluşturduğum kmz dosyası ekte.(verilen koordinata en yakın yeri el yordamıyla ayarladım kontrol ederseniz sevinirim)

Ekli dosyalar

• bekirli.kmz
    859 bayt · Görüntüleme: 211

İlginize teşekkür ederim..googleearth olmadığı için dosyayı açamadım...bi şekilde halledicez..tekrar teşekkürler...

Gitmek isteyen arkadaşlar bir kaç gün önceden haber verebilirlerse ayrıntılı şekilde tarif edebilirim kolay bir bölge

Kamp alanını işleten birileri var mı? yoksa normal boş bir alan mı belirttiğiniz yer.
Su dere mi yoksa çeşme vs tarzı bir yer mi var, biraz daha bilgi verebilirseniz memnun olurum.