İstanbul - Lopez Parkuru Gezisi ( 31 Ekim 2010 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bölükbaşı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,935

bölükbaşı

Yeni Üye
5 araçlık bir konvoy ile güzel bir geziydi.

ALBUM LINKI >>> http://img185.imageshack.us/g/003ya.jpg

003ya.jpg

005qnq.jpg

009lma.jpg

013wq.jpg

017mr.jpg

021ez.jpg

028bq.jpg

029jj.jpg

031vw.jpg

032lv.jpg

039kv.jpg

040ic.jpg

041cm.jpg

042os.jpg

044ce.jpg

045s.jpg

046mj.jpg

047vw.jpg

049yt.jpg

Etiketler
Ynt: İstanbul - Lopez Parkuru Gezisi ( 31 Ekim 2010 )

selam kuzii
aferim hemen resimleri atmışsın
şu an net bende çok yavaş bakalım ne kadar surecek eklemem
bugun için teşekkurler yarın kavaltıda görüşürükkk:smiley:[attachment=1]

P1100943.jpg

P1100944.jpg

P1100945.jpg

P1100946.jpg

bendeki reeimler bu kadar , gezinini kısa bir dilimini ancak çektim malum aynı anda arac da kullandım
esas resim ve videolar pancarmotorcu hasan abi, ahmet- arwin ve doğan oto selahattin-kazım biraderlerde onlarda kısa zamanda ekleyeceklerdir

bugun için
pancarmotorcu hasan abiye
ahmet -arwin abiye
doğan oto- selahattin ve kazım biraderlere
murat şenol, kemal , charlie -ümit,serkan bölükbaşına teşekkür edriz devamını dileriz saygılar

Merhabalar;

Süper bir çamur savaşı yapılmış, paylaşılan fotoğraflar süper, kimin kazandığı hiç önemli değil, harcanan bu kadar enerjiden sonra işin finalindeki fotoğraflar daha da güzel olmuş.

Afiyetler olsun. :smiley: :smiley:

slm hepinize gezi yine çok keyifli ve yorucu gorunuyor eee 4 çeker olmayınca bende piknikçi kardeşler le ayvat bentınde piknik yapmak zorunda kaldım acaba hatamı yaptım takılsamıydım caddyle peşinize ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR