Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı
Ömer'in facebook'undan fotoğraflara bakıyordum ki burada da güncellemeler devam etmiş, bu sefer olmadı, bir daha ki sefere inşallah. Tüm dostlara selamlar.
Oğuz
RÜZGAR' Alıntı:
Havanın kötü olacağını bile bile lades demenizi ve de anoraklı, bereli topluluğunuzu kutluyorum. Karavancılık zaten bir ruhtur herşeyden önce.
Nejat Ural ın nazik davetine sağlık nedenim ile katılamadım ama gönüller bir olsun.Bir başka sefere umarım birlikte oluruz.
Selamlar,
Rüzgar
Çok güzel bir toplantı oldu.
Gerçi hava yağmurluydu, ama tente altında iyi eğlendik.
Semaverden çayımızı içtik. Kurabiyelerimizi meyveleri yedik. Güzel vakit geçirdik.
Organize eden ve katılan arkadaşlara çok teşekkür ederiz.
Ya diyorum biraz geç geldim börek tepsisi nasıl bu hale gelmiş,Yusuf un fotoğraflardan belli oldu.Konunun özetini herkes özetlemiş,şimdi ayağım petekte tentenin tam bitişinde durduğum için ayağım ve pantolonum sırılsıklam olana kadar fark etmemişim.Eşimde 1 saat durdu ama oda üşümüş.Kısaca çok keyif aldığım o kadar soğuğa rağmen ,soğuktan hiç rahatsız olmadığım bir gündü.Ahmet hocamın yeni landy gördük çok güzel bir ve diri bir araç tekrar hayırlı olması dileğiyle.Yusuf a levent (buralpdi) te teşekkürler sıcak çayları için L.Güngör e okadar teşekkür etmiyorum böreğin sonuna yetiştim ama yinede baya yedim(kızının yaşgününe rağmen bizi bırakmadı).Herkes gittikten sonra Bartek te geldi yarım saat kadar sohbete devam ettik.
Özet bilgi;İnsel hocamın dediği gibi bir araya geldikten sonra her şey değişiyor ve bundan sonraki buluşma için herkes eline bir olta almaya hazırlansın,detaylar sonra..