Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı
Levent abi biliyorsun İndigo bizim için kendimizi temize çıkarmanın adı oldu ilk arabadaki başarının rastlantı olmadığını kanıtlamam lazım her fırsatta araba ile uğraşıyorum bakalım tamamlayabilecekmiyiz.
yaybek' Alıntı:
Levent abi biliyorsun İndigo bizim için kendimizi temize çıkarmanın adı oldu ilk arabadaki başarının rastlantı olmadığını kanıtlamam lazım her fırsatta araba ile uğraşıyorum bakalım tamamlayabilecekmiyiz.
Bence siz toplantıyı Yusuf'un evinin önünde yapın , Hem sohbet eder, hem de iki işin elinden tutarsınız. Yusuf'un dediği gibi adı da "imece usulü karavan yapım toplantısı" olsun :
drares' Alıntı:
Bence siz toplantıyı Yusuf'un evinin önünde yapın , Hem sohbet eder, hem de iki işin elinden tutarsınız. Yusuf'un dediği gibi adı da "imece usulü karavan yapım toplantısı" olsun :
Bugün sahilde yürüdüm yaklaşık 2 saat kulağımda müziğim,chet baker mı dersiniz,pink floyd mu,george benson mı hangisini isterseniz,çok güzeldi çok,dalgalar yürüyüş yoluna kadar geliyordu, hatta küçük bir balıkçı barınağı var orada dalganın biri beni kelimenin tam anlamıyla sırılsıklam yaptı hemde hiç görmedim ama o bile bu güzel geziyi bozmadı.Harika bir yürüyüştü yarın da saat 13 00 14 00 civarı yine sahilde olmayı planlıyorum(toplandığımız yerde),termosum 1 lt sallama yada demlik fark etmez buyrun gelin beklerim.