İstanbul Olimpiyat Oyunlarına Aday Hala Bir Karavanparkımız Yok.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,300

mustafayetim

Evim Arkamda Dünya Önümde
Yer
Adapazarı
Olimpiyat oyunlarını alacak şehir 7 eylülde açıklanacak yani 11 gün kaldı.İstanbul en büyük aday.İnşallah bu büyük organizasyonu alır isek binlerce karavancı İstanbul'a akın edecek.Bu misafirleri istanbul'da ağırlayacak karavan kamp alanımız yok.Bunu yetkililere duyurmamız lazım.
Bu adaylık İstanbul'un beşinci başvurusu.İlk adaylığımızda Türkiye'nin gayrisafi milli hasılamız 150 milyar dolar imiş.Beşinci adaylığımızda ise ekonomimiz 750 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşmış.Bu kadar büyük bir ekonomi için İstanbul'a bir kaç karavan kamp alanı yapmak çocuk oyuncağı.Yeter ki yetkilileri bu konuda uyaralım başka çaresi yok.

Ynt: İstanbul Olimpiyat Oyunlarına Aday Hala Bir Karavanparkımız Yok.

mustafayetim' Alıntı:
Olimpiyat oyunlarını alacak şehir 7 eylülde açıklanacak yani 11 gün kaldı.İstanbul en büyük aday.İnşallah bu büyük organizasyonu alır isek binlerce karavancı İstanbul'a akın edecek.Bu misafirleri istanbul'da ağırlayacak karavan kamp alanımız yok.Bunu yetkililere duyurmamız lazım.
Bu adaylık İstanbul'un beşinci başvurusu.İlk adaylığımızda Türkiye'nin gayrisafi milli hasılamız 150 milyar dolar imiş.Beşinci adaylığımızda ise ekonomimiz 750 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşmış.Bu kadar büyük bir ekonomi için İstanbul'a bir kaç karavan kamp alanı yapmak çocuk oyuncağı.Yeter ki yetkilileri bu konuda uyaralım başka çaresi yok.
//info@olimpiyat.org.tr Buyrun Milli olimpiyat komitesinin iletişim adresi...
İşe yararmı bilinmez,çünkü bizde Olimpiyat komitesindekilerin Sporla işi olmaz,hayatlarında bir kez Tv de Fransa bisiklet turunu izlemiş olsalar Yol boyunca dizili karavanları görüp,karavan nasıl bir araçtır en azından bilgi sahibi olurlar...

enverdede' Alıntı:
//info@olimpiyat.org.tr Buyrun Milli olimpiyat komitesinin iletişim adresi...
İşe yararmı bilinmez,çünkü bizde Olimpiyat komitesindekilerin Sporla işi olmaz,hayatlarında bir kez Tv de Fransa bisiklet turunu izlemiş olsalar Yol boyunca dizili karavanları görüp,karavan nasıl bir araçtır en azından bilgi sahibi olurlar...

iyi tespit :D

Enver ağabey : ben verdiğin linke mail atarak kendi adıma görevimi yaptım.Duyarlılığı olan arkadaşlarda bir mail atarlarsa belki bir faydası olur.

mustafayetim' Alıntı:
Enver ağabey : ben verdiğin linke mail atarak kendi adıma görevimi yaptım.Duyarlılığı olan arkadaşlarda bir mail atarlarsa belki bir faydası olur.

Mustafa yapılması gerekeni yapmışsın ,Teşekkürler,örnek bir mail hazırlayıp aynısını İstanbul büyük şehir'e de göndermeli...Gençler Bu işleri yılmış,yorulmuş bir dede olarak size bırakıyorum :D Bu hafta içinde bir topikte Mail bombardımanı yapalım diye önermiş,bir başkasında ise vazgeçtiğimi belirtmiştim mesajımda galiba hipo camp la ilgili başlıktı..Biride gezi paylaşım başlığı...

Enver bey merhaba haklısınız olimpiyat komitesinde çalışanların sporla işi olmaz .Hatta bu kişilerin spor kıyafetle, şortla çekilmiş resimleri yoktur( 23 nisan-- 19 mayıs eğlenceleri dahil).Ben beden terbiyesinden emekli olduğum için spor teşkilatı çalışanlarını herkesten iyi tanırım.Diğer konu Karavan parkı istenirse değil bir onbir karavanparkı yapılır ancakkk ucunda avanta varsa bu işe girişilir kimsenin avantası yoksa neden hizmet verilsin.Sizlerde yollarda görüyorsunuzdur belediye hangi partinin olursa olsun hiç farketmiyor sağlam kaldırım taşlarını söküyor sözde yenisini yapıyor.Ben kendi kendime zaman zaman halk kahramanlığı yaparım bu taşları sökenlere neden sağlam yerleri kırıyorsunuz siz vatan hainisiniz lan dediğimde .-Biz bilmeyiz emir aldık- cevabını alıyorum.Kısacası atacağınız mail, ileti, yada mesaj yada filan filan yerine ulaşsada hiç ama hiç kimse ilgilenmeyecektir buna adımdan öte eminim.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim..Sağlıkla..

metintüre' Alıntı:
Enver bey merhaba haklısınız olimpiyat komitesinde çalışanların sporla işi olmaz .Hatta bu kişilerin spor kıyafetle, şortla çekilmiş resimleri yoktur( 23 nisan-- 19 mayıs eğlenceleri dahil).Ben beden terbiyesinden emekli olduğum için spor teşkilatı çalışanlarını herkesten iyi tanırım.Diğer konu Karavan parkı istenirse değil bir onbir karavanparkı yapılır ancakkk ucunda avanta varsa bu işe girişilir kimsenin avantası yoksa neden hizmet verilsin.Sizlerde yollarda görüyorsunuzdur belediye hangi partinin olursa olsun hiç farketmiyor sağlam kaldırım taşlarını söküyor sözde yenisini yapıyor.Ben kendi kendime zaman zaman halk kahramanlığı yaparım bu taşları sökenlere neden sağlam yerleri kırıyorsunuz siz vatan hainisiniz lan dediğimde .-Biz bilmeyiz emir aldık- cevabını alıyorum.Kısacası atacağınız mail, ileti, yada mesaj yada filan filan yerine ulaşsada hiç ama hiç kimse ilgilenmeyecektir buna adımdan öte eminim.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim..Sağlıkla..
Ahhhh.Metin bey,keşke bizden önceki neslin yaşadığı yılgınlığı yaşamamış olsak'ta,gençlere biraz umut bırakabilmiş olsaydık,Bakıyorumda siyaset arenasına ombudsman 'larla ,çömez ler arasında hiç fark yok,herkes ne verebilirimden önce ne götürebilirim peşinde,bunun siyasi görüşü de yok aksi gibi....O yüzden bizden oy aldıklarında görevleri olan hizmeti vermeleri için bile çözümü biz arar durumundayız..Yinede hiç bir şey yapmamış olmaktan iyidir diyerek Mail gönderme işini destekliyorum kendi adıma....Sağlıkla güzel geziler....

Dede, 600 yıl savaş ganimetleri ile geçinmiş, bir toplumdan daha ne bekliyorsun, artık ganimet şavaşlarıda yok, varda ganimetler USA'nın hanesine yazılıyor, zaten savaş olsada bunlarda gidecek....yok...

atiladi' Alıntı:
Dede, 600 yıl savaş ganimetleri ile geçinmiş, bir toplumdan daha ne bekliyorsun, artık ganimet şavaşlarıda yok, varda ganimetler USA'nın hanesine yazılıyor, zaten savaş olsada bunlarda gidecek....yok...
:( :-X :-\

enverdede' Alıntı:
örnek bir mail hazırlayıp aynısını İstanbul büyük şehir'e de göndermeli...
Sayın enverdede;
sayın abim, duyarlılıgınız için çok teşekkürler. Örnek mail, örgütlü üyeler olarak daha etkili olur. Bu konuyu gündeme getirdigi için sayın mustafayetim abime teşekkür ederim.
selam/saygılar

Polonezköyde bir karavan kamp yapımına başlandı ,devam ediyor.Zannedersem bahara hazır olacak.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,689
Kaydolan Son Üyemiz
topraky

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR