Ynt: İstanbul - Ümraniye - Ömerli Baraj Operasyonu Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011)
Hocam fotoğraflar korkuttu biraz sanki yağmur yağınca bu yolların durumu nasıl olur standart araçlar için? Yarın ki Çatalca buluşması da zorlu olacak, yağmur nedeniyle standart araç sahipleri mağdur durumda kalıyor...
benim aracım 89 model düz dizel defender sadece denfransyel kilidi mevcut resimdeki fotoğraflar evime 5 dk uzaklık da her hafta sonu buradayım hiç bir sorun yaşamadım resimdeki benim aracım lastik durumu iyi olduktan sonra bir sorunla karşılaşmayız.
yasin bey bir liste falan mı hazırlamak gerekir acaba? Ben gelmeyi düşünüyorum ama, kuzukimi oralara sokacak bir donanım yok, full gelen olursa içimiz rahat eder...
gelecek arkadaşlar araçlarının özelliklerinide yazacağından bir sıkıntı olmaz dediğim gibi bende full bir araç yok defender 110 hiçbir sıkıntı yaşamıyorum birde yol seçeneklerimiz çok fazla ve hepside aynı yerlere gidiyor yani öyle çıkmaz bir yol yok
Parkur zorlumu?? Honda HR-V dişli lastiklerle başa çıkabilirmiyim? eğer uygunsa bende katılmak istiyorum.. bu arada Çatalca gezisini kaçırdığıma üzüldüm Ormanlı köyü memleketim
lastiğin var ise sorun olmaz yol seçeneğimiz çok olduğu iiçin kendine güvenemediğin yerde öteki yolları tercih şansın var çatalca gezisine bende çok gitmek istedim mesafe nedeniyle gidemedim bu geziyide o yüzden planladık