onserltd Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 28 Kas 2010 #17 Ynt: İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler Fantastic Light' Alıntı: Kiralık araçları bu şekilde kullandırtıyorlarmı ? Genişletmek için tıkla ... Tabiki 4 saat ve üzeri turlarda bir çok bu tip parkurdan geçiyoruz kendinize zarar vermeden her türlü engeli aşabilirsiniz a burası çok çamur burası çok sulu gibi limitlerimiz yok POLARİS THE WAY OUT Öncelikle sürücü güvenliği sonrada bol eğlence
Ynt: İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler Fantastic Light' Alıntı: Kiralık araçları bu şekilde kullandırtıyorlarmı ? Genişletmek için tıkla ... Tabiki 4 saat ve üzeri turlarda bir çok bu tip parkurdan geçiyoruz kendinize zarar vermeden her türlü engeli aşabilirsiniz a burası çok çamur burası çok sulu gibi limitlerimiz yok POLARİS THE WAY OUT Öncelikle sürücü güvenliği sonrada bol eğlence
A Alper ÖZGÜVEN Ana Kamp Mesajlar 33 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 28 May 2011 #18 Ynt: İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler Bu aletler beni ürkütüyor.Devrilme veya ters dönme esnasında çok tehlikeli yaralanmalara sebebiyet verebilir diye düşünüyorum.
Ynt: İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler Bu aletler beni ürkütüyor.Devrilme veya ters dönme esnasında çok tehlikeli yaralanmalara sebebiyet verebilir diye düşünüyorum.
aktolga42 Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 Yaş 50 15 Ağu 2011 #19 Ynt: İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler güzel bilgiler , teşekkürler
M MİKAİL YAŞAR Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 31 Ocak 2013 #20 Ynt: İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler merhaba. kocaeli-kartepe MAŞUKİYE DE barakaatv yi mutlaka deneyin.36 km parkur dagda sınırsız keyif.
Ynt: İstanbul Yakınlarında ATV Safari Yapılan Yerler merhaba. kocaeli-kartepe MAŞUKİYE DE barakaatv yi mutlaka deneyin.36 km parkur dagda sınırsız keyif.