İstanbul'u bilen arkadaşlarım yardım lütfen!!!!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalgakıran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,547

dalgakıran

All we are is dust in the WıND ............
Yer
Marmaris
Slm arkadaşlar
Ben İstanbul doğumluyum ancak İstanbul cok az biliyorum hem kendim hemde kız arkadaşım için yakında 3 günlüğüne bir ziyaret gerçeklestiricez
Kız arkadaşım yabancı ve kültürümüzle çok ilgili, zaten avrupada olduğumuzdan çok farklı tanındığımız için elime geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum!!!!
Liste şu şekilde;
Sultan Ahmet Camii
Ayasofia
Topkapı Sarayı
Yerebatan Sarnıcı
Dolmabahçe Sarayı
Rumeli Hisarı
Kapalı Çarşı
Tophanede nargile
Kız Kulesi
Sizden ricam şu bana bu sıraladıklarımı 3 güne bölerek gruplayabilirmisiniz???
Hangisi nerededir hiçbir fikrim olmadığı için birbirine yakın olanları öğrenirsem vakit kaybetmemiş aynı güzergahda birçok yeri halletmiş olurum.
Sizin öneri ve tavsiyelerinizede açığım
Çok teşekkür ederim

Etiketler
Ynt: İstanbul'u bilen arkadaşlarım yardım lütfen!!!!!!!

dalgakıran' Alıntı:
Selam arkadaşlar
Ben İstanbul doğumluyum ancak İstanbul cok az biliyorum hem kendim hemde kız arkadaşım için yakında 3 günlüğüne bir ziyaret gerçeklestiricez
Kız arkadaşım yabancı ve kültürümüzle çok ilgili, zaten avrupada olduğumuzdan çok farklı tanındığımız için elime geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum!!!!
Liste şu şekilde;
Sultan Ahmet Camii
Ayasofia
Topkapı Sarayı
Yerebatan Sarnıcı
Dolmabahçe Sarayı
Rumeli Hisarı
Kapalı Çarşı
Tophanede nargile
Kız Kulesi
Sizden ricam şu bana bu sıraladıklarımı 3 güne bölerek gruplayabilirmisiniz???
Hangisi nerededir hiçbir fikrim olmadığı için birbirine yakın olanları öğrenirsem vakit kaybetmemiş aynı güzergahda birçok yeri halletmiş olurum.
Sizin öneri ve tavsiyelerinizede açığım
Çok teşekkür ederim

sultan ahmet camisi, yerebatan sarnıcı, ayasofya,topkapı sarayı ,kapalı çarşı ,bu yerler aynı bölgede birbirine çok yakın yürüyerek hepsine ulaşabilirsiniz ,sonrada

sonrada bu yerlerin tam karşı kıyısında bulunan sırasıyla ,tophanede nargile ,sonra dolmabahçe sarayı ve rumeli hisarı

en son olarakta kız kulesi toplam 3 gurup olarak şimdien iyi gezmeler

Selam eğer hala bu geziyi yapmadıysanız nakkaştepede çok güzel boğaz manzarası var hemde oradaki kafede çay kahve eşliğinde resim çekip muhteşem boğaz manzarası görürsünüz istanbul ayaklarınızın altında süper.nakkaştepe 1 boğaz köprüsü üsküdar çıkışı solu takiben nakkaştepe tabelaları var.iyi seyirler :smiley:

Geziyi yaptım tesekkurler birdahaki sefere inş ilgilenen herkese cok tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR