işte benim LC FJ 73

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOBİDİK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,350
Ynt: işte benim LC FJ 73

hayırlı olsun aracınız çok güzel Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

Etiketler

hayırlı olsun kardesim nede olsa toyota be heryerde hersekilde efsane
bu modelin piri profu heytem abi hersekilde danıs bence ortaya nefis bişey cıkar onun dogrultusunda emin ol kardesim tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullan bu canavarı.............. ;D

ict3055' Alıntı:
Vallaha bende bu aracı çok beğendim. Çok diri duruyor...
Hayırlı olsun...

valla sizin gibi deneyimli arkadaşlar beğendikçe seviniyorum. daha iyisi sizlere nasip olsun.sonra ayrıntılı fotoları koyarım..

sinan54' Alıntı:
hayırlı olsun aracınız çok güzel Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

valla sizin gibi deneyimli arkadaşlar beğendikçe seviniyorum. daha iyisi sizlere nasip olsun.sonra ayrıntılı fotoları koyarım..

sağol ,teşekkür ederim. daha iyisi sizlere nasip olsun. bu bahsattiğin arkadaşı sitede nasıl bulabilirim?

XXSİLVERADOXX nickli abimiz...genelde toyotacılar muhabbet köşesinde olur ve yaptıgı araclarda garaj bölümünde yanılmıyosam senin aracın grisi var süper bişey görüşmek üzere ben buralardayım

aslanaybars' Alıntı:
XXSİLVERADOXX nickli abimiz...genelde toyotacılar muhabbet köşesinde olur ve yaptıgı araclarda garaj bölümünde yanılmıyosam senin aracın grisi var süper bişey görüşmek üzere ben buralardayım

sağol kardeşim.ya kusura bakma,bu işlerde acemiyim.seni yakaladım sorayım.muhabbet köşesine ne şekilde ulaşabilirim.yani öyle bir sayfamı var.

MOBİDİK' Alıntı:
sağol kardeşim.ya kusura bakma,bu işlerde acemiyim.seni yakaladım sorayım.muhabbet köşesine ne şekilde ulaşabilirim.yani öyle bir sayfamı var.

"Toyota muhabbet köşesi " ulaşabilmen için Sedat beye mesaj atarak Toyota muhabbet köşesini sana da açmasını rica edersin

Sedat beyin mesaj atmak için ..

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=1 mesaj atıver..

muhabbet köşesi ise aşagıdadır..açılınca aktif olunca girebiirsin..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40485.0