KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aracınız çok güzel hayırlı olsun. Bu kasa Toyota arazi aracı olarak ilk denediğim kasa olduğu için gönlümde yeri ayrı.
Bu arada tampon orjinal. Benimkinde de böylesine uzun bir ön tampon var aynı vinç sebebi ile. Bunun yanında kesinlikle lastik ebat büyütme ve yükseltme hakediyor.
zorda kullanılmamış.ve çok iyi toparlanmış. şansıma izmirde buldum.işin ilginç yanı benim bildiğim izmirde başka benzeri yok.daha iyisi sizlere nasip olsun.
Aracınız çok güzel hayırlı olsun. Bu kasa Toyota arazi aracı olarak ilk denediğim kasa olduğu için gönlümde yeri ayrı.
Bu arada tampon orjinal. Benimkinde de böylesine uzun bir ön tampon var aynı vinç sebebi ile. Bunun yanında kesinlikle lastik ebat büyütme ve yükseltme hakediyor.
aynı şeyi düşünmüştüm.tampon uzatma demirlerine baktığımda orjinal olduklarını farkettim.bu uzatmanında vincin büyüklüğü sebebi ile yapıldığını anladım.vinç,belki biraz aşağıya alınırsa tamponda kasaya doğru çekilebilir.işlerimden zaman bulursam deneyeceğim.henüz ofroada çıkmadıysamda aracın genel durumundan çok memnunum.önlerde hub ,H2--H4-- VE L4 var.klima var. jikle ve hız sabitleyici..edindiğim bilgilere görede ön-arka dingilli ve makaslı araçlar tamda arazi aracı için uygunmuş.eh sırada araziye çıkmak var.onuda çok yakın zamanda yapacağım.temennileriniz için teşekkürler