İşte Bizim Karavanımız (Şans); Serkanguranc - Salih35

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkanguranc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,338

Etiketler

Ynt: İşte Bizim Karavanımız (Şans); Serkanguranc - Salih35

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Karavanı almamıza ve karavancı olmamıza yardımcı olan Gezenbilir ailesine,İzmir karavancılar derneği kurucu üyesi Ege pil Mustafa abime,Fikirlerinden dolayı Atiladiye, yardımlarından dolayı Kurt adam Cengiz e Çok..çok çok teşekkür ederiz...arkadaşlar.....Darısı karavan almamış arkadaşlarımızın başına...İyiki çekme karavan almışız.... :smiley:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın...

Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim. Sanıyorum ortak aldınız; güzel ve doğru bir yaklaşım bence.

Cavid Sezen

Serkan bey
Hayırlı uguru olsun gule gule kullan.

Su anda Altinkampta bu karavanin aynisi var. Koltuk dosemelerine kadar ayni. o Alman plakali ve gercekten cok guzel bir karavan.

Gule gule kullanin.

gezmen' Alıntı:
Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim. Sanıyorum ortak aldınız; güzel ve doğru bir yaklaşım bence.

Cavid Sezen

Teşekkür ederim Cavid abi......Abim Salih le birlikte ortak aldık...Tek tek alsak hayallerimizi ertelememiz lazımdı.Birde eşim ve kızım pek karavana sıcak bakmıyorlar.Abim ben ,abimin oğlu Arda ve benim oğlum Canberk le iyi bir dörtlü olacağız... :smiley:

insel' Alıntı:
Su anda Altinkampta bu karavanin aynisi var. Koltuk dosemelerine kadar ayni. o Alman plakali ve gercekten cok guzel bir karavan.

Gule gule kullanin.

Teşekkürler İnsel...Biz tereddüt etmiştik internette gördüğümüzde karavanı... Fakat sağolsun Egepil Mustafa abi (İzmir karavan derneği kurucu üyesi) yi arayıp sorduğumuzda eski kurt olarak 1 yıldır Foçada bu karavanın kamp ta komşusu olduğunu gözü kapalı almamız gerektiğini söyledi...İnternette fotoları kötü çıkmıştı...yanına gidince karavana aşık olduk.ve hemen anlaştık.
Üstadım ayrıca bizim karavanımızda Alman plaka :smiley: (Devamlı kampta kaldığından süs olsun diye plakasını takmışlar tekrar üzerine :smiley: )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR