KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Karavanı almamıza ve karavancı olmamıza yardımcı olan Gezenbilir ailesine,İzmir karavancılar derneği kurucu üyesi Ege pil Mustafa abime,Fikirlerinden dolayı Atiladiye, yardımlarından dolayı Kurt adam Cengiz e Çok..çok çok teşekkür ederiz...arkadaşlar.....Darısı karavan almamış arkadaşlarımızın başına...İyiki çekme karavan almışız....
Teşekkür ederim Cavid abi......Abim Salih le birlikte ortak aldık...Tek tek alsak hayallerimizi ertelememiz lazımdı.Birde eşim ve kızım pek karavana sıcak bakmıyorlar.Abim ben ,abimin oğlu Arda ve benim oğlum Canberk le iyi bir dörtlü olacağız...
Teşekkürler İnsel...Biz tereddüt etmiştik internette gördüğümüzde karavanı... Fakat sağolsun Egepil Mustafa abi (İzmir karavan derneği kurucu üyesi) yi arayıp sorduğumuzda eski kurt olarak 1 yıldır Foçada bu karavanın kamp ta komşusu olduğunu gözü kapalı almamız gerektiğini söyledi...İnternette fotoları kötü çıkmıştı...yanına gidince karavana aşık olduk.ve hemen anlaştık.
Üstadım ayrıca bizim karavanımızda Alman plaka (Devamlı kampta kaldığından süs olsun diye plakasını takmışlar tekrar üzerine )