Ynt: İstiklal Caddesi'nde ''Sayıların Peşinde'' Fotoğraf Gezi Duyurusu (12 Temmuz 2009)
Küçük plan yapmak ve gelmek istiyorum...Bir arada olmak tanışmak hiç olmazsa...Çok sıcak istanbul onun için akşamüstüne almak mümkün olsaydı..Yani saat 16:00 daha akşama en azından 5 saat var...Akşam serinliği ile diyorum ama...Sevgiler Hiç Eksilmesin
Aslında saati belirlerken, hem havanın çok sıcak olmaması hemde İstiklal Caddesi'nin kalabalıklığı göz önünde tutuldu.
Belirttiğiniz saatlerde İstiklal Caddesi inanılmaz kalabalık oluyor.
Ynt: İstiklal Caddesi'nde ''Sayıların Peşinde'' Fotoğraf Gezi Duyurusu (12 Temmuz 2009)
Rüzgar,
Beni de savurdu bir yerlere,
Yemyeşil dağlar, masmavi gökyüzü,mavi mavi deniz...
Yar kucağı gibi sıcak,
Maviliklerin kıyısı mı desem...
Götürdüğü yeri bi bilebilsem...
Nayil Kabak
SEVGİLER HİÇ EKSİLMESİN
Gelmek istiyorum...Selam ve sevgiler hepinize...
Merhaba!
Ben kesin geliyorum diye listeye adımı yazmıştım ama az önce bir şehir dışı işim çıktı. Katılamayacağımı üzülerek bildirmek istiyorum.
ışığınız ve rakamınız bol olsun
Ankara'ya uzak olmasa hep bu etkinlikte bulunmak hemde bu cazip ödül için çaba sarfetmek isterdim
Jeep34' Alıntı:
İyi geziler arkadaşlar kolay gelsin.
En ilginç ''53'' rakamını bulup fotoğraflayan arkadaşımızı, doğasını çok beğendiğim bir orman off-road etabında co-pilot olarak davet edeceğim. Yemek hazırlaması ve hizmeti bana ait