bu geziler ve resimler çok güzel bir sonraki gezimi bende buralarda yapmak isterim yakınlarına gitmişdim ama buraları bilmiyordum inşallah herkeze nasip olur gezmek buraları
Ercan bey ben ayakkabılarımı giyene kadar sizin yazınızın üzerinden 6 gün geçmiş
Bu ne güzel bir yürüyüş parkuruymuş böyle, ama o altında duruduğunuz kaya sanki devrilecekmiş gibi duruyor hemen kaçın oradan ;D
İsviçre'ye yaptığımız 1 haftalık gezi ancak neleri yapabileceğimizi anlamaya yetti, bir sonraki gezimiz daha uzun süreli ve karavanla olacak, o zaman bu paylaştıklarınız benim gerçek rehberim olacak. Teşekkürler
Merhaba Hasmet bey,Kurban bayraminizi kutlar mutluluk ve esenlikler dileriz.
Hasmet bey siz üzülmeyin, siz geldiginizde Yürüyüs Mevsimi olursa biz gene Ayakkabilarimizi giyer size eslik ederiz.Yeterki siz yürümeye hazir olun. ;D
Eger yapacaginiz gezi söyle Ilkbahar yahut Sonbahara gelirse, Günler de uzun oluyor ve bizde size bazi yerlerde eslik edebiliriz.
Ercan bey ben ayakkabılarımı giyene kadar sizin yazınızın üzerinden 6 gün geçmiş
Bu ne güzel bir yürüyüş parkuruymuş böyle, ama o altında duruduğunuz kaya sanki devrilecekmiş gibi duruyor hemen kaçın oradan ;D
İsviçre'ye yaptığımız 1 haftalık gezi ancak neleri yapabileceğimizi anlamaya yetti, bir sonraki gezimiz daha uzun süreli ve karavanla olacak, o zaman bu paylaştıklarınız benim gerçek rehberim olacak. Teşekkürler
İsviçre ye gidip hiç dağlardan inmemecesine gezeceksin,buradan bu sonuç çıkıyor.Şu dağlara çıkıp, ibiş koltuğuna da bir uzansam bir çay içsem gözüm açık gitmez.