<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 66295" data-quote="egeboncuk" data-source="post: 1451651"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1451651"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1451651">egeboncuk' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba arkadaşım iveco cular çoğalıyor hayırlı olsun aracım daha bitmedi ama<br />
bütün bir kış içi yapılı kaldı defalarca girip çıktım hiç bir nemlenme olmadı bir gecede eşimle kışın kaldık gerçi vebastoyu çalıştırdım o günde hiç bir nemlenme görmedim<br />
ben tabanda 20mm duvarlarda 40mm climaflex kullandım tavanda ise folyolu kauçuk köpüğü 20mm kullandım<br />
altta malzemelerin bilgilerinide bulabilirsin kauçuk olan oldukça pahalı bir malzemedir
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, ilk mesajlarınızdan birinde "Aracın altını komple pütür denilen malzeme ile izole ettim." demişsiniz, bu malzemeyi nerede yaptırabilirim yada kişisel çalışmayla yapılabilecek birşeymidir, nasıl bir malzemedir gibi bilgileride verebilirseniz çok sevinirim.<br />
Dönüşleriniz için tekrar teşekkür ederim, bende yapımına başladıkça video+fotoğraf ile aşamaları paylaşmayı düşünüyorum.<br />
Saygılar</div>