KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam
Harika bir iş cıkıyor ellerinize sağlık .Aynı aracın 2004,ünü elimden geldiğince eksiği gediği ile karavan olarak kullanıyorum cok cok menmunum bir sonraki karavanım olursa ki olacak yine iveco , yine iveco
Selamlar Tunay & Tugay
Kolay gelsin çok zevkle izliyorum. Klima markası ve ölçüleri konusunda bilgi verirmisiniz. Birde, 18 mm ara bölmeleri yan 6 mm duvarlara yapıştırma mı yapıyorsunuz. antalyadan selamlar
çok teşekkür ederim arkadaşlar .
kemal bey hem yapıştırma hemde vidalama yaptım . nede olsa hareketli obje . böylelikle araç içinde gevşeme ,gıcırtı oynamlarıda engellemiş oluyoruz .
zira karavancıların en buyuk sorundarından biride bu . bir süre sonra karavan içinin kendini salması ve gevşemesi .
o yüzden yaptığım aracın mobilyası en azından 10 sene gevşeyip dökülmeden sağlam kalması için hem yapıştırma hem vidalama hemde köşe birleştirme aparatları kullandım .
Harika bir çalışma.
Fakat anlayamadığım bu 15 m3 araç Fiat Ducato 15 m3 dahamı büyüktür.. hacim aynı olmasına karşın dahamı uzundur.
saygılar kolaylıklarrr.