Ynt: Iveco Daily Tasarım Konusunda Yardım?
Öncelikle foruma hoş geldiniz. Sorularınıza gelince :
-Sanırım bu araçları vandan karavana çevirmek sorun oluyormuş,
bu nedenle ilk aracımı almam gekiyor yoksa ilk projeyimi çizdirmem gerekiyor.
Projeniz onaylandıktan sonra tamamlamak için 1 aylık süreniz var. 1 ayı geçen her ay için ayrıca ceza ödüyorsunuz. Proje için elbette ortada plakası ve ruhsatıyla birlikte somut bir araç olması gerekiyor. Bu durumda önce aracı almalısınız.
-Çizilen proje kendi isteğimize göremi tasarlanıyor yoksa kafalarına göremi tasarlıyorlar.
Proje makina mühendisleri odasına kayıtlı ve proje çizme yetkisi olan bir makina mühendisi tarafından çiziliyor. Sizin istekleriniz önemli ama teknik şartnameye uygun olmayan düzenlemeler yapamıyorsunuz. Aracın sürüş dinamiklerini ve sürüş güvenliğini etkileyecek uygulamalar onaylanmıyor. (Aracın üst bölümlerine ağırlık yapacak su deposu, karayolları trafik kanununa uygun olmayan çıkıntı ve yükseklikler, yüklü istihab haddini aşacak ağırlıklar, CE belgeli ve MARTOY yönetmeliiğine uygun olmayan yolcu koltukları, uygunsuz elektrik, su ve gaz tesisatı vb.) Bunların dışında dilediğiniz dizaynı uygulayabilirsiniz. Muayenede ise projeye uygun yapılıp yapılmadığı santimi santimine ölçülüp kontrol ediliyor. Belirtmekte fayda var, uygun olmayan saçma sapan projeler nedeniyle adı çıkmış bazı makina mühendislerinin projelerine onay verilmediğini duydum. Bu konuyu gözardı etmeyin derim. 1+1 ya da 2+1 yolcu kapasitesi dışında yolcu koltuğu koyacaksanız ABS şartı da aranıyor.
-Karavan için iveco daily'i önerirmisiniz, araç'ın parçaları bakımı pahalımıdır?
Ivecoların kemikli tabir edilen ağır araçlar olduğunu, bu yüzden biraz fazla yaktıklarını biliyorum. Parça ve servis konularında ise uygun oldukları söyleniyor.
-İç dizaynnını kendim yapmayı hayal ediyorum, karavan firmaları çok yüksek meblağlardan bahsediyorlar, bende kendim bu işin içincen çıkabileceğime inanıyorum.
Elinizden geliyorsa neden olmasın? Ancak yaptığınız işlerin profesyonel bir firma tarafından faturalandırılması gerekiyor.
-220W sorununa nasıl çözüm bulunabilir, geziye çıktığım zaman kampinglerde kalmayı planlamıyorum bu yüzden 220W nasıl halledilir?
Bu soru ''kelin ilacı olsa...'' benzetmesi için çok uygun. Enerji hepimizin sorunu. Zaman zaman forumda bu konuyla ilgili tartışmalar oluyor. Yazışmaları takip etmenizi öneririm. Kamp dışı konaklamalarda (araç sürekli hareket halinde olmayıp duruyorsa) iki günden fazla yetecek enerji pek mümkğn değil gibi...
-İnverterlar faydalı oluyormu? Ortalama bir akünün ömrü ne kadar oluyor DC 220v kullanılınca?
İnverterler elbette faydalı ama bu konu akü ve aracınızın alternatörünün şarj kapasitesi ve kullanacağınız enerji miktarıyla ilgili.
-Duş sorununa kendi çizdiğim plan etkili olurmu
İki temiz su deposunu birleştirip hidrafor kullanmayacaksanız iki ayrı dalgıç pompaya ve duşu, banyo lavabosu musluğunu da sayarsak üç ayrı elektrikli musluğa ihtiyacınız olacaktır.
-Son sorumda çizdiğim proje hakkında düşünceleriniz,
kaçırdığım noktalar varmı?
Proje uygulanabilir gibi görünüyor. Bu daha çok kişisel tercihleriniz ve kullanım amacınızla ilgili. Çizimlerde olduğu şeklide camlı minibüs modellerinin yerine panelvan tiplerini tercih ederseniz ısı izolasyon sorununu daha az yaşarsınız.
Kolay gelsin...